Wednesday, April 17, 2024


Otroška trgovina Mali-Vragci.si, ki je v lasti mladega družinskega podjetja, je ena izmed mnogih spletnih trgovin. Lastnik se je za spletno trgovino odločil, ker je tudi sam potreboval razno otroško opremo, z nakupovanjem katere pa je imel polno zapletov in porabil veliko časa. Ravno zato je en izmed najpomembnejših ciljev te otroške trgovine kar se da velika izbira različnih visoko kakovostnih izdelkov otroške opreme, po čimbolj ugodnih cenah. Pri njih lahko kupite izdelke najbolj priznanih proizvajalcev, kot so: Chicco, Concord, Abc Design, Quinny, Cybex, Hauck, v ponudbi pa so tudi izjemno kvalitetni vozički.

V spletni trgovini vam je na voljo najrazličnejša otroška oprema,  saj v podjetju vedo, da je najlaže nakupovati tam, kjer je ponudba najširša. V kolikor kupujete otroški avtosedež, otroški voziček, športni voziček, voziček za dvojčke, otroško posteljico ali zibelko, otroško vzmetnico, pripomočke za hranjenje in nego, igrače, elektronsko varuško ali razna varovala in varnostne naprave, je spletna otroška trgovina Mali-Vragci.si sigurno pravi naslov za vas.

 

Že tako zelo ugodne cene pogosto še dodatno znižajo z vedno svežimi akcijskimi cenami nekaterih artiklov. Vsi otroški vozički in otroški avtosedeži imajo tudi 2 leti garancije. Dobavni rok izdelkov, ki so na zalogi se giblje od enega pa do treh delovnih dni, za izdelke, ki pa jih ni na zalogi, pa glede dobavnega roka povprašajte po e-pošti ali telefonu. Stroški dostave s pakiranjem ne glede na velikost in težo paketa znašajo 3,00€, znesek nakupa pa lahko poravnate preko predračuna ali po povzetju.

 

Ena izmed velikih prednosti je tudi, da vam v primeru poškodbe otroškega vozička ali avtosedeža, za čas obdobja popravila, nudijo nadomestni voziček ali avtosedež. V primeru, da vam izdelek ni všeč ali je prišlo do kakršnekoli napake s strani spletne trgovine, lahko izdelek brez plačila odškodnine vrnete v 45 dneh od dneva nakupa.

 

Oglejte si pestro in zanimivo ponudbo otroške opreme še danes!

 

Kontakt:

Mali Vragci d.o.o., Trdinov Trg 4e, 1234 Mengeš

Telefon:  +386 (0) 40 126 067
FAX:         +386 (0) 5 906 00 33
E-pošta:  info@mali-vragci.si

Naslednji prispevek

Nizka porodna teža in diabetes matere

13 junija, 2012 0