Wednesday, April 17, 2024
29 novembra, 2012

Pet kilogramov manj v treh minutah?

By 0 1328 Views

Ženske že dolgo vedo, da obleka ni zgolj pripomoček, ki nas ogreje. Stil oblačenja izraža številna sporočila in stališča, od modnih do političnih, ter seveda življenjskih. Večina žensk pa ve še nekaj: s primernim izborom oblačil lahko prikrijemo, z manj primernim pa poudarimo telesne pomanjkljivosti. Želite spoznati nekaj trikov, ki vam bodo samo v treh minutah ‘odstranili’ pet kilogramov?


Zadnjica

Vizualnemu manjšanju obsega bokov in zadnjice se vedno lotite z enobarvno kombinacijo, ki pa ni nujno črna. V kolikor ste dovolj pogumne, obenem pa obožujte ta stil, lahko bolj vitek videz dosežete tudi z roza barvnimi kombinacijami. Kljub temi, da večina žensk ne nosi vzorčastih oblačil, le-ta na ‘kritičnih’ točkah dodajo nekaj kilogramov.

Pozornost zapeljite stran od pasu

V kolikor vaš pas ni del telesa na katerega ste najbolj ponosne, lahko s pametnimi kombinacijami poudarite kakšen drug bolj atributivni del telesa. Izogibajte se kratkim jaknam, ki ne pokrijejo pasu. Kratke jakne bodo prekinile vašo naravno telesno linijo, kar pa si vsekakor ne želite.

Majhno oprsje

Če ste lastnica manjšega oprsja oblecite srajco na preklop, ki pušča vtis večjega oprsja in ožjega pasu.

Široki boki

Če spadate v veliko skupino žensk s širokimi boki, se izogibajte hlačam na rob.

Veliko oprsje

Izogibajte se svetli barvi, ki samo še poudari velikost oprsja. Široki top in ozke hlače sta odličen način, kako brez pretiranega pretiravanja uravnotežiti look.

Če vam mati narava ni podarila videza super modela, se izogibajte oblačilom s horizontalnimi črtami, ki vedno dodajo nekaj kilogramov.

Kategorija:   Moda, Novice
Naslednji prispevek

Nov postopek izdelave cepiva proti gripi

30 novembra, 2012 0