Wednesday, December 6, 2023
13 junija, 2012

Pet najpogostejših laži, ki vam jih poskušajo prodati ženske

By 0 990 Views

Sodite med moške, ki verjame in zaupa svoji ženi? Zagotovo jo obožujete! Ste v dolgoletni srečni zvezi, zato ste prepričani, da vam vaša »princeska« govori resnico in zgolj, ter samo resnico. Dragi možje soočite se z realnostjo: ženske lažejo in to prav vse! V opravičilo jim gre, da lažejo zato, da bi zaščitila vaša čustva, zaradi vas pa tudi svoja, piše AskMen.  
 


Najpogostejših pet:

   1. Nisem jezna

Ne verjemite. Zelo je jezna in ne mislite, da jo bo hitro minilo. Pričakujte, da vas bo obremenila z nečem, kar jo je mučilo v trenutku, ko je bila še povsem mirna. Ena najpogostejših laži, ki jo ženske uporabljajo zato, da se zadržijo »scen« in dajejo vtis kot da je vse v redu. Če pozabite na njen rojstni dan, ali na dogovorjeno večerjo boste zagotovo slišali kakšno pikro na svoj račun.  

Vseeno pa je to laž enostavno prepoznati. Ljudje smo emocionalna bitja, težko zadržujemo svoje čustva, njihove misli boste z lahkoto prebrali na njenem obrazu. Ne, nisem jezna pravzaprav pomeni: ubila te bom. Obračanje oči, jezen ton njenega glasu in pasivna agresija to samo potrjujejo.  

   2. Sploh me ne moti, če se greš zabavati skupaj s prijatelji

Uuuuaaaaauuu, to je najboljše dekle do sedaj! No, ni ravno tako. Sliši se predobro, da bi bilo resnično in v večini primerov tudi ni. Vsem ženskam je zelo pomembno kam gredo njihovi fantje. Še posebej, če gre za striptis klube, ali običajne nočne klube v katerih plešejo go-go plesalke.  

To laž ženske izrečejo zato, da ne izpadejo kot posesivne »mame«. Enostavno igrajo, da jih ne zanima kje se zabavajo njihovi fantje. Ženske se počutijo ogroženo, če se njen partner znajde v »kritični« situaciji z drugo žensko. Uporno ponavljajo, da jih to ne moti, čeprav se njihovi prisotnosti partnerji očitno spogledujejo z drugimi ženskami.  

   3. Sploh ni bilo drago

Ženske so emancipirane. Plačajo svoje račune, častijo kavo in zaslužijo dovolj za svoje pohode zapravljanja. Vendar v skupnem življenju pride trenutek ko »nujno« potrebuje še en par čevljev, vi pa si želite novo kosilnico. Vsi prav dobro vemo kaj ženske izustijo v tej situaciji: »Sploh ni bilo drago, na razprodaji so bile 50% cenejše!« Ostane vam samo pritoževanje samemu sebi.  

   4. Trenutno na zvezo nisem pripravljena

Naj vam bo jasno. Mora vam biti… V glavnem temu sledi, ravno sem končala z dolgo in težko zvezo, ali pa, kariera mi vzame preveč časa… Resnica je, da bo zainteresirana in samska ženska vedno našla način, kako vas vključiti v svoje življenje.

Ji je v vaši bližini neprijetno, izogiba se vašemu pogledu, je redkobesedna, ali mogoče govori preveč, izogiba se slučajnim dotikom, za vsako besedo se opravičuje? Enostavno sprijaznite se: niste ji všeč. Zberite še tisto malo dostojanstva, ki vam ga je ostalo in se gentlemansko poslovite.  

   5. Bilo je…

Še ena od laži iz pod rjuh. Ženske ne želijo raniti moška čustva, pa čeprav je on najslabši na svetu. Razumljivo je, da več urno ležanje in čakanje moškega, ki išče način kako bo žensko zadovoljil, ni prijetno… Najpogostejše laži, ki temu sledijo so: samo s teboj lahko doživim orgazem, tvoj penis je najdaljši od vseh videnih,…

Za vas bo najboljše, če od njih ne zahtevate vašo oceno v postelji, niti ne sprašujte o dosedanjem številu njenih spolnih partnerjev. V glavnem, kot da se ga vi niste nikoli napili in naredili kakšno neumnost.

Kategorija:   Zanimivosti
Naslednji prispevek

Kakšna je vaša seksualna inteligenca?

13 junija, 2012 0