Monday, July 15, 2024

Nexus – Alka Life® ionizator vode je naprava, ki vodo iz pipe najprej prefiltrira, potem pa jo s pomočjo titan/platinastih elektrod in posebnih membran loči na ionizirano ALKALNO (katodno) in KISLO (anodno) vodo. Pitje alkalne ionizirane vode ima zdravilne učinke, zato so Nexus – Alka Life® naprave v tujini registrirane kot medicinski pripomoček.


Nexus – Alka Life® ionizator vode je hkrati najboljši vodni filter za čisto pitno vodo, saj iz vode odstrani pesticide, nitrate, klor, organske spojine in bakterije.

    * Alkalna ionizirana voda ima zaradi dvakrat manjše velikosti klustrov (skupin) vodnih molekul kot jih ima voda iz pipe odlične hidracijske sposobnosti in učinkovito odstranjuje v telesu nakopičene kisle odpadke.

    * Alkalna ionizirana voda je močan antioksidant, ki odstranjuje proste radikale iz telesa in nevtralizira zelo škodljive super oksidante. Prosti radikali so kemično zelo agresivne spojine, ki ogrožajo naše zdravje. Napadajo zdrave celice organizma, kar lahko privede do zelo hudih obolenj.

    * Pitje alkalne ionizirane vode je zaradi njenega antioksidativnega delovanja najboljša preventivna zaščita pred degeneracijskimi boleznimi, povečuje učinkovitost imunskega sistema in dviguje splošno odpornost telesa, nevtralizira v telesu nakopičene kisle odpadke in s tem razstruplja telo, zavira proces staranja, poživlja in osvežuje, pomaga zniževati nivo sladkorja v krvi, blaži kardiovaskularne težave, pomaga uravnavati previsok ali prenizek krvni tlak, uravnava prebavo, pomaga pri težavah z glavoboli, ščiti pred osteoporozo oziroma jo zavira, pomaga pri težavah s putiko, pomaga pri kožnih boleznih.

    * Kisla ionizirana voda, ki je stranski produkt ionizacije vode se uporablja kot odličen naravni sterilizator pri čiščenju, higieni, negi obraza, kože in las.

    * Popolno mikroprocesorsko upravljanje in delovanje naprave omogoča 4 stopnje alkalnosti/kislosti, oksidacijsko-redukcijski potencial (ORP) do -450 mV pa presega celo svetovno najkvalitetnejšo Hunza himalajsko vodo. Prebivalci himalajske doline Hunza slove po odličnem zdravju, vitalnosti in doseženi visoki starosti. Znanstveniki pripisujejo odlično zdravje, vitalnost in dolgo življenjsko dobo prav pitju te ledeniške vode.

Voda je glavna sestavina človeškega telesa in bistvenega pomena za opravljanje življenskih funkcij telesa. Telo najbolje deluje, če ima na voljo dovolj čiste vode. Zato je čista voda za pitje, pripravo hrane in napitkov bistvenega pomena za dobro funkcioniranje telesa. Zdravo življenje se začne s čisto vodo. Zamenjajte vodo v telesu s čisto vodo!

Več o alkalni ionizirani vodi in o ionizatorjih vode si lahko preberete na internetni strani www.ionizirana-voda.net

Pooblaščeni zastopnik
Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, 8290 Sevnica
Slovenija

tel: 07/81-44-327
gsm: 041/555-270
info@ionizirana-voda.net
http://www.ionizirana-voda.net

Kategorija:   Novice, Raziskave in novice
Naslednji prispevek

Alkohol krči možgane

13 junija, 2012 0