Friday, September 29, 2023
Nekategorizirano
7 junija, 2020

Po tem lahko predvidiš spol svojega otroka

By 0 2479 Views
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Eden izmed najbolj razburljivih delov nosečnosti je otrokov spol. Nekateri ga izvejo s pomočjo ultrazvoka, nekateri pa presenečenje prihranijo do trenutka otrokovega prihoda. Kljub temu pa obstajajo vraže po katerih spol lahko predvidiš tudi brez ultrazvoka.


 

Kožne spremembe

V času nosečnosti je koža nosečke deležna številnih sprememb, vraže pa pravijo, da je v primeru mastne oljnate kože pričakovati punčko, če je koža bolj suha pa bi naj bil fantek. Eden izmed pokazateljev ženskega spola bi naj bile tudi akne in mozoljavost, ki v primeru, da nosiš fanta naj nebi bile težava.

Linea Negra

Pokazatelj otrokovega spola bi naj bila tudi temna črta, ki se nahaja vzdolž nosečniškega trebuščka. Če je črta pod popkom najverjetneje pričakuješ punčko, če pa se črta nadaljuje še nad popkom pa je to indikator, da nosiš fantka.

Soda bikarbona

Spol otroka bi naj pokazal tudi preprost test s sodo bikarbono. Pravi celo, da bi slednji naj imel 80 % zanesljivost. Vse kar moraš narediti je, da svoj urin zmešaš z dvema žličkama sode. V primeru, da se zmes speni pričakuješ fantka, če se ne zgodi nič pa punčko.

Volumen las

Ena izmed vraž, ki napovedujejo spol otroka je tudi volumen las, ki se med nosečnostjo spremeni. V primeru, da tvoji lasje postanejo tanki to pomeni, da imaš punčko, v primeru, da lasje med tvojo nosečnostjo zasijejo in postanejo močni pa imaš fantka.

Telesna teža

Spol otroka bi naj pokazala tudi razporeditev dodatne nosečniške teže po telesu. In sicer če pridobiš težo okoli trebuščka to pomeni, da nosiš fantka. Če pa se dodatna teža razporedi po celem telesu pa nosiš punčko.

Stopala

Otrokov spol lahko razbereš tudi iz toplote stopal. Vraže pravijo, da hladnejša stopala kot sicer identificirajo moški spol otroka. V nasprotnem primeru pa nosiš punčko.

Sladka in slana hrana

Tudi hrepenenje po hrani bi naj bil eden izmed pokazateljev otrokovega spola. Želja po sladki hrani bi naj nakazovala na ženski spol, hrepenenje po slani hrani pa na moškega.

 

Gotovost vraž seveda ni 100 odstotna, je pa vsekakor zabavno preizkusiti, katera napoved drži!

 

https://moderna-zenska.si/12-znakov-da-pricakujes-fantka/

Komentarji