Friday, December 8, 2023

Nicky Heys iz Saffron Waldna blizu Cambridgea je malega Harryja, ob porodu je tehtal le dobrega pol kilograma, rodila 12 tednov prezgodaj. A le sedem ur pozneje je odšla iz bolnišnice – šla se je namreč poročit. Do oltarja se je pred sto gosti sprehodila z novopečenim očkom, 33-letnim Nealom Agarjem, in celo plesala na poročnem sprejemu. Na medene tedne na Maldive pa za zdaj zakonca Agar ne bosta šla, saj bosta čas preživljala z majcenim Harryjem, ki je še v inkubatorju.


Vse po načrtih – no, razen poroda
Nicky je Harryjev prezgodnji prihod šokiral. Z Nealom sta šla na večerjo v restavracijo, kjer sta imela prvi zmenek, ko je začutila zbadanje v trebuhu. A mislila sta, da je to pač živčnost pred poroko, saj je imela Nicky porodni rok predviden šele čez tri mesece. Bolečine pa kar niso popustile in zdravniki so ob njunem prihodu v bolnišnico ugotovili, da je Nicky že povsem pripravljena na porod. Že pol ure pozneje je na svet 12 tednov prezgodaj privekal mali Harry.

Ko so ji zdravniki zagotovili, da je s Harryjem vse v redu in da je v stabilnem stanju, se je Nicky odločila, da poroke ne bo odpovedala. Tudi poročna obleka ji je bila še vedno prav, pa tudi k frizerju in na ličenje ni zamudila. Pravzaprav je šlo čisto vse po načrtih – razen prezgodnjega poroda, seveda. Vsega skupaj Nicky sploh ni mogla dojeti, saj se je vse zgodilo tako hitro, poroka pa je bila res nekaj posebnega, je še dodala. Neal je povedal, da si sicer ni predstavljal, da bosta poročno noč preživela v bolniški sobi – Nicky na postelji, on na tleh – a sta vseeno zelo srečna.

Vir: RTVSLO

Kategorija:   Novice, Raziskave in novice