Saturday, April 13, 2024

Ples ob drogu kot rekreacija

Dekleta, preizkusile ste pilates, jogo, aerobiko, nordijsko hojo in sedaj? Po letih skrivanja v zakajenih temnih prostorih vam predstavljamo ples ob drogu. Zahvaljujoč filmom, ki so jih mimogrede napisali moški (Striptiz…), ples ob drogu predstavljajo kot vrsto ženske svobode. Vsaka posameznica ga z lahkoto prakticira tudi za domačimi štirimi stenami. Medtem ko vaš moški čaka na začetek nogometne tekme, pa lahko uživa v brezplačni predstavi.


Umetne dojke

Prepričanje moških v privlačnost bogatega dekolteja je odprla pot novi manipulaciji: estetskemu povečanju oprsja. Za trend se lahko zahvalimo številnim slavnim ženskam, ki z umetnima dvojčicama parodirajo po rdeči preprogi. Silikonsko oprsje je postalo del moderne kulture. Prav vsaki ženski, ki pravi, da si je oprsje povečala zaradi svoje samozavesti, moški ploskajo in prikimavajo.

Brazilska depilacija

Filmska industrija za odrasle je naredila svoje. Brazilska depilacija je postala izjemno priljubljena depilacijska metoda. Čeprav se je zaradi bolečin izogibajo tudi same Brazilke, ženske za doseganje zadnjih standardov lepote in higiene, rade potrpijo. In zakaj bi bili moški proti?

Kontracepcijska tabletka kot ženska svoboda

Na kontracepcijsko tabletko lahko gledamo kot glavno zaveznico v življenju ženske. Z njeno pomočjo ženske hitro prevzamejo kontrolo. Ne želiš zanositi? Nobenih problemov, vzemi tabletko. Seks samo zaradi užitka? Vzemi tabletko. Zveni dobro, vendar če pogledamo malo globlje, kdo dobi glavno nagrado? Ni težav s kondomom, ni zavrnitve, ni stranskih učinkov kot sta slabost ali tveganje srčne kapi. Vse kar morajo moški v tem primeru storiti je to, da so prisotni, za vse ostalo spet poskrbijo ženske.

Supermama

Ženska emancipacija je pripeljala do vse pogostejše uporabe tega termina. Kombinacija službenih obveznosti, skrb za otroke in njihove potrebe od številnih žensk zahtevajo delo Supermame. Želite enake pravice? Moški s tem nimajo težav.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Proti Alzheimerju z jagodičastimi plodovi

7 maja, 2013 0