Monday, June 17, 2024

Jahanje moškega spada med enostavnejše spolne položaje. Povzpnete se na moškega in se prepustite čustvom, ter užitku. Manj izkušenim in ženskam, ki tega položaja ne prakticirajo prav pogosto, ponujamo nekaj nasvetov, kako izgledati seksi, zapeljivo in še bolj seksi.


Položaj na vrhu vas lahko nekoliko zmede. Preznojeno telo ni težava kateri bi posvečali pretirano pozornost, moške pogled na preznojeno žensko telo celo privlači. Težave se lahko pojavijo drugje. Pojavijo se lahko bolečine v kolenih, ob grobi podlagi celo odrgnine, krči in mravljinci.

Ne želimo vas plašiti, v večini primerov je seks na vrhu odličen! Lotite se ga na prav način in iz moškega izvabite vso pohoto, ki je premore. Naj vas požre že s samim pogledom!

Dobra praksa seksa ‘na vrhu’

Položaj obema omogoča enak nadzor, ohranja svež in vznemirljiv odnos. Ženske so bolj samozavestne, divje in seksi, kar moškega v postelji še posebej privlači. Moški se radi prepustijo nadzoru žensk, z veseljem, užitkom in polni pohote bodo opazovali vašo prevlado.

Najboljši položaji

V Kamasutri ima vsak položaj ženske ‘na vrhu’ svoje ime. Tudi če znate poimenovati vse to ne pomeni odličnosti v postelji. Imena lahko preprosto prezremo. Splošno poznamo tri enostavne položaje, ki jih lahko brez tveganja poškodb (kdor je preizkušal najbolj težavne položaje iz Kamasutre  ve o čem pišemo) prakticirate praktično vsak dan.

  • Položaj z obrazom proti obrazu – moški se enostavno uleže na hrbet in vi se povzpnete nanj. Roke položite na njegove prsi, svoja ali njegova kolena. Pogled na vaše celotno golo telo je seski , moški pa bo z videnim in ‘postrežbo’ več kot zadovoljen.
  • Položaj stran od njega –  vaš pogled je usmerjen v njegove noge, moški pa ima razgled na vaš gol hrbet in zadnjico. Položaj mu privoščite v kolikor ga bolj kot na prsi, privlači pogled na vašo zadnjico. Roke lahko položite na svoja ali njegova kolena, njegove gležnje, ali prsi. V tem položaju med samim aktom poljubljanje na usta odpade.
  • Moški postelja – položaj obraten misijonarskemu položaju. Položaj je primeren za ženske, ki se ob pogledu na svoje golo telo ne počutijo dovolj sproščeno.

Kaj bo medtem razmišljal vaš partner?

Položaj na vrhu je zelo dominanten. Večini žensk ne predstavlja težav s samopodobo in užitkom, še vedno pa se najdejo posameznice s povsem nepotrebnimi zadržki. Številne moti ravno to, kar moške najbolj privlači – divje, nenadzorovano poskakovanje dojk. S prakso in časom pa tudi ti zadržki zvodenijo.

V življenju je tako, tisti na vrhu vodijo igro in enaka pravila veljajo tudi v spolnosti. Kdor je na vrhu daje tempo, nadzoruje intenzivnost in orgazem. Preizkusite svojo moč in empatijo.

Porinite ga na posteljo, prevzemite pobudo, bodite pohotne, prevzemite njegovo vlogo. Partner bo navdušen! Konec koncev pa si lahko čas na ‘vrhu’ razdelita.

Kategorija:   Nasveti, Novice