Wednesday, May 29, 2024

Vi na vrhu


Poza v ‘sedlu’ vam omogoča določanje ritma in podajanja moči, njemu pa proste roke, ki lahko raziskujejo vaše telo. Če bo partner preveč poreden, še vedno lahko uporabite trak in mi zvežete roke.

Misijonarski položaj

Popolna klasika, ki pa ne pomeni zgolj rutine in dolgočasja. Misijonarski položaj moškim daje občutek prevlade, obenem pa zagotovi popolno intimnost. Izmenjava pogledov in poljubov je lahko popolnoma spontana. V kolikor želite počasnejšo ali globljo penetracijo nakažite z rokami na njegovih bokih. Komunikacija je predpogoj za dober seks, seveda govorimo o telesni in ne govorni komunikaciji.

Obrnjeni na vrhu

Inačica položaja iz prve točke. Kljub temu, da položaj ne omogoča pogleda iz oči v oči, boste svojemu partnerju omogočili neoviran pogled na vašo zadnjico, kot tudi možnost, da z rokami pove, kaj si misli o njej.

Po pasje

Je položaj za vse, ki imajo radi klasiko, obenem pa želijo preizkusiti nekaj drugega kot samo misijonarski položaj. V tem položaju ima moški popolno kontrolo nad intenzivnostjo in hitrostjo penetracije. Položaj omogoča globljo penetracijo. Za nekatere ženske je položaj pregrob, druge pa uživajo v močnih občutkih, ki jih ponuja. Če bo igra pregroba, mu tega nikar ne pozabite povedati.

Stoje

Čeprav je mogoče ta položaj prva asociacija, ki vam ob besedi seks pade na pamet, je dobra popotnica za strasten in dober seks. Ne glede ali vas je zalotil ob kuhinjski mizi ali ob steni predprostora, je ta spontan položaj odlična rešitev za ‘ ta hitrega’.

Žlica

Žlica ali položaj za lene. Penetracija ob ležanju na boku ne samo, da moškim omogoča popolno raziskovanje vašega telesa, ampak se temu raziskovanju lahko pridružijo tudi vaše roke, kar bo zagotovo prijetna popestritev tudi za partnerja. Poleg tega pa lahko v tej pozi neposredno po koitusu tudi zaspite.

Ples v krilu

Posadite ga na stol in stopite nadenj. Poleg uživanja ob gledanju gibanja vaših bokov je dejstvo, da imate kontrolo in lahko izzivate po milji volji. V kolikor postane agresivnejši in vas z rokami posadi nase, je vaš načrt v popolnosti uspel.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Za opravljanje kriva evolucija

23 novembra, 2012 0