Monday, May 20, 2024

Koža vas obdaja in ščiti pred vplivi iz okolja skozi ves dan, vsak dan. Še posebej po dolgem, napornem dnevu ali tednu, polnem  tresa, si vaša koža zasluži počitek. Pomirjevalna maska Dr.Hauschka naredi občutljivo kožo, nagnjeno k vnetjem in rdečici, bolj močno in ji pomaga zadržati vlago v sebi. Pomirjevalna maska Dr.Hauschka omogoča občutljivi koži, da normalno zadiha. Vaša polt bo  počita zasijala v enotnem tenu in vam še naprej zagotavljala zanesljivo zaščito pred vplivi iz okolja.


Kombinacija travniške plahtice, borage, ajde in papeževe sveče pomiri in okrepi kožo. Sveža izvlečka kutine in hamamelisa koži  omagata vzpostaviti in ohraniti ravnovesje vlage. Ranjak harmonizirajoče deluje na rdečico in razdraženo kožo. Dragocena rastlinska olja makadamije in kokosa ter karitejevo maslo hranljivo negujejo.

Uporaba: po čiščenju in toniziranju s preparati Dr.Hauschka nanesite masko v debelejšem sloju na obraz, tudi na področje okoli oči, na vrat in dekolte. Po 20 minutah jo nežno odstranite s toplo mokro krpo. Za zdravo in spočito kožo svetujemo njeno uporabo  dvakrat tedensko.

Edina naravna kozmetika, ki na naraven način spodbudi samoregulativne procese v koži.

Prodajna mesta: Sanolabor, lekarne, specializirane trgovine, pooblaščeni kozmetični saloni in trgovine z zdravo
prehrano.

Kategorija:   Novice, Telo in koža
Naslednji prispevek

Pravljične obleke za nepozabni dan

13 junija, 2012 0