Wednesday, May 29, 2024

Vsaka ženska je veliko bolj senzualna kot si mnoge želijo pokazati. Obstajajo številni razlogi, vendar je najpogostejši razlog ravno sramežljivost. Kako postati boginja seksa? Pravzaprav sploh ni težko, osvobodite se nekaj predsodkov, sprostite se, bodite pogumne in polne domišljije.


Na ta način boste o sebi izvedele stvari, na katere niste pomislile niti v sanjah, sebe in svojega partnerja pa bodo pripeljale do nepredstavljivih vrhuncev.

Nos in receptorji vonjav so direktno povezani z možgani. Sposobnosti voha lahko razdražite na številne enostavne načine. Posteljnino navlažite z občutljivo aromo belega ingverja. Prijetno aromatsko vzdušje vas bo sprostilo, vzburilo in pripravilo do seksa.

Košček vate potopite v jasminovo olje in ga nakapajte med vaše prsi. Vaša koža bo čudovitega vonja, saj se aroma dodobra vsrka v kožo. V kolikor želite biti prava boginja seksa, si občasno privoščite kopel z aromo limonine trave. Da boste partnerja popolnoma obnoreli in ga prisilili, da nenehno misli na vas, poškropite robček z aromo ylang ylanga in ga nosite na koži. Nato robček pustite na njegovi delovni mizi, kjer ga bo konstanti vonj prisilil da bo vedno mislil na vas.
 

Masirajte ga s prsmi

Vaše telo je idealno masažno orodje. Namesto klasične masaže z rokami bodite kreativni, zmasirajte ga s prsmi. Kožo naoljite, da bo bolj spolzka in dojke močno pritisnite na njegove prsi. Drsite bo celotnem njegovem prsnem košu, kar ga bo zagotovo vzburilo, potem se spustite nižje. Medtem ko se drgnete ob njegovo telo, vas bo partner nežno božal, vaše erogene cone pa bodo maksimalno razdražene.
 

Gospodinjska dela lahko vzburjajo

Vsakodnevna hišna opravila in predmeti, ki se uporabljajo, so lahko idealno sredstvo za razburljivo taktično vzburjenje. Namesto, da hitite pospravljati se odločite iz dolgočasnega dela narediti razburljivo in senzualno predigro.

Obvezno čistite gole, ali s predpasnikom pod katerim je zgolj gola koža. Svež zrak vas bo prisili, da skozi telo prodrejo mravljinci. V kombinaciji s toplo vodo iz umivalnika, omelom za prah in malo domišljije lahko dosežete razburljive občutke na delih telesa, ki so drugače manj razdražljivi. Boljša polovica bi vam lahko v bodoče pomagala pri opravljanju sicer dolgočasnih gospodinjskih del. Na ta način lahko osvežite in popestrite vaše spolno življenje.
 

Nežno grickajte zgornjo ustnico

Verjetno tega niste vedele, vendar po dosegljivi orientalski literaturi je zgornja ustnica direktno povezana z deli telesa, ki so namenjeni doživljanju vrhunca. Če želite podaljšati svoje zadovoljstvo tekom predigre, se nežno ugriznite v ustnico in povečajte svoje vzburjenje, nato svojemu partnerju namenite enako zadovoljstvo.
 

Pripravite senzualno dišavno kopel

Prižgite svečke in natočite kozarec vina. Pripravite toplo senzualno kopel z idealno temperaturo med 35 in 38°C. Dodajte nekaj kapljic eteričnega olja. Vonj sivke je odličen za sprostitev, pomarančni pa vrača energijo v vaše telo. Če se počutite pomembno in seksi dolijte nekaj jasminovega olja. Lezite v kad, ter so po prsih in telesu polivajte z aromatično vodo. Poleg tega, da je vzburljivo že samo dejanje, vas bo dodatno razvajala aromatična voda, ki teče po vašem telesu. Ne smemo pa zanemariti niti zapeljivega vonja.

Če se počutite zlobno in seksi oblecite zapeljivo čipkasto spodnje perilo, manjkati ne smejo niti mrežaste nogavice s podvezicami. Počutile se boste kot prave zapeljivke, partnerjev libido pa bo dvigoval njegovo željo za vami. Zadovoljstva mu ne ponudite takoj, do brezglavosti ga pripeljite z malo zlobe. Vzburjajte ga z drgnjenjem ob svoje nogavice, z njimi ga lahko tudi privežete. Gledajočega v nežnih bolečinah vas bo dodatno vzburilo. Tudi njega.
 

Topla brisača vzbudi čustva

Segrejte veliko mehko brisačo in se zavijte vanjo. Goli zaviti samo v brisačo se izpostavite svežemu nočnemu zraku. Mešanica hladnega zraka in vroče brisače bo prebudila vaša čutila. Takrat se z golim telesom stisnite ob svojega dragega. Senzualni občutki vas bodo še dolgo spominjali na igro, v mislih pa jo boste večkrat na novo podoživljali.
 

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Zakaj vam bo partner pomahal v slovo

13 junija, 2012 0