Saturday, February 24, 2024

Verjetno se tudi vi sprašujete, kako pridobiti nove stranke in kako zadržati obstoječe? Razmišljate, zakaj je vaša konkurenca, kljub slabšim produktom uspešnejša? Ste v podjetju zadolženi za povečanje prodaje in želite spoznati učinkovite recepte za povečanje svoje učinkovitosti?


DEJSTVO: Brez znanja ni napredka!

Poskrbite, da boste dobili odgovore na zgornja vprašanja, dodatno znanje, uporabne informacije in tako izboljšali svojo učinkovitost.

Vabimo vse ambiciozne posameznike, potencialne in obstoječe samostojne podjetnike na praktično delavnico, kjer boste dobili napotke za to, kako probleme na trgu spremeniti v izzive. Praktično delavnico Umetnost trženja malih podjetij – KAKO ENOSTAVNO POVEČAMO PRODAJO Z NIZKIMI STROŠKI organiziramo v okviru »Mala šola« podjetništva. Več informacij o terminih seminarjev in delavnic dobite na nfo.ambicij@gmail.com ali 041 887 186.

Prijavite se na prejemanje brezplačnih e-novičk in bodite na tekočem! Pišite še danes na info.ambicij@gmail.com ali pokličite 041 887 186. Preverite kako naše podjetje skrbi za zadovoljstvo strank.

Kategorija:   Družina in finance, Novice
Naslednji prispevek

Neaktivni otroci bodo imeli težave

13 junija, 2012 0