Thursday, May 23, 2024

Ženske po 65. letu starosti, osvobojene težav z menopavzo, živijo drugo mladost svojega življenja. Zanje je zdravje osrednjega pomena, saj vpliva na kakovost njihovega življenja, tudi zdravje kože.  Po končanem procesu menopavze se koža spremeni, ženske pogosto spremlja občutek neudobja in zategovanja kože, povezanega z njeno izredno suhostjo. Bolj kot zaradi gub koža oveni zaradi izgube prožnosti in ker ni dovolj nahranjena. Vidne so spremembe teksture in polti, zaradi česar je koža bolj bleda. Po šestdesetem letu starosti so kožne celice izčrpane, njihovo obnavljanje se zmanjša in obrambni mehanizmi kože so oslabljeni.


Laboratorije Vichy je za razvoj novega izdelka Cellebiotic navdihnila vloga probiotikov pri ohranjanju zdravja.  Številne raziskave so namreč dokazale, da so probiotiki vir zdravja in »dolgega življenja«, saj krepijo naravne obrambne mehanizme telesa, kar dokazuje tudi vse večja prisotnost probiotikov v živilski industriji.  

Laboratoriji Vichy so razvili DERMOBIOTIQUE™, aktivni izvleček naravnih mikroorganizmov. Zaradi svoje sposobnosti aktiviranja celote naravnih energij kože in izboljšanja njene samoobrambe, prenaša odlične lastnosti probiotikov v kožo.

Tehnološka inovacija novega izdelka Cellebiotic je BiOTiQUE-B8™, ki aktivira obnavljanje celic, spodbuja obrambno delovanje ß-defensinov, naravne obrambe kože zato kožo od znotraj obnavlja in nahrani. BiOTiQUE-B8™, predstavlja združitev vrhunske tehnologije naslednjih aktivnih sestavin:
•     DERMOBiOTiQUETM , ki optimizira protimikrobno zaščito kože z aktiviranjem zaščitne funkcije funkcije ß-defensinov. ß-defensini so peptidi, ki jih celice povrhnjice proizvedejo po naravni poti, in sodijo med ključne mehanizme samoobrambe kože.
•    VITAMIN B8 vpliva na povečanje celične energije. Vloga vitamina B8 je prodreti v notranjost celice in poveča aktivnost obrambnih celic.  

Koža je neposredno po nanosu izdelka intenzivno nahranjena in polt sveža. Po štrih tednih je koža intenzivno obnovljena, zopet prožna in sijoča.  Priporočena maloprodajna cena izdelka je 29,75 EUR.

promocijsko obvestilo

Kategorija:   Novice, Telo in koža
Naslednji prispevek

Koliko antibiotikov je zaužil vaš otrok?

13 junija, 2012 0