Monday, June 17, 2024

Neuman je svoje raziskave, v kateri je sodelovalo 200 zvestih in nezvestih moških, objavil v knjigi Resnica o varanju. Idejo za knjigo je spodbudilo večletno delo s prevaranimi ženami in dekleti. V dvajsetih letih dela se je spoznal z uničujočim vplivom nezvestobe na zvezo, zakon, otroke in celotno družino.


»Številne ženske mislijo, da so same odgovorne za partnerjevo nezvestobo, vendar to ni res. Nezvestoba je samo po sebi neopravičljivo dejanje. S knjigo želim ženske opogumiti – želim jim pomagati pri prepoznavanju znakov nezvestobe, ter jim olajšati tragedijo, ki ponavadi sledi,« je na predstavitvi knjige dejal Neuman.

Kot najpogostejše znake prevare je omenil:

·         Partner vse več časa preživlja od doma

·         Dalj časa slabo spolno življenje

·         Partner se izogiba stiku in bližine

·         Ne odgovarja na telefonske klice v bližini žene/dekleta

·         Vse bolj vas kritizira

Številne ženske, ki izvedo za nezvestobo, takoj pozna ime ljubimke, ki ga partner večkrat izgovori v neformalnih pogovorih.

Omenjeni znaki se pojavijo že pred samim skokom čez plot, ki ga je moč preprečiti s pravočasnim pogovorom in nadgradnjo zveze za obojestransko zadovoljstvo. Celo 44% moških, je kot razlog za nezvestobo omenilo emotivno nezadovoljstvo, samo 12% ljubimko smatra za privlačnejšo od žene oz. partnerke. 

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Kakšne moške ljubijo oddane ženske

30 junija, 2014 0