Sunday, April 14, 2024

Če se vam posreči, se vam bodo sanje uresničile, no pred tem pa se je vseeno dobro pripraviti.


Za začetek pospravite stanovanje. Seveda ga ni potrebno zloščiti tako, da lahko oslepiš, dobro pa je, da preoblečete posteljnino, pospravite posodo in poskrijete umazano perilo. Za vsak slučaj!

Nato preverite denarnico, torbico ali žep, ter poiščite primeren prostor za kondom. Nikoli ne računajte na pamet, če imate zaščito odlično, če je nimate… Prav lahko se zgodi: »Ves sreče prihodnjič!«

Če še nimate lastnega stanovanja prostor priskrbite pri kakšnemu prijatelju, ali pa se potolažite z dejstvom, da bo za to poskrbela vaša potencialna ‘žrtev’.

Ste svojo ‘žrtev’ končno uspeli uloviti? Preden vstopite v tuje stanovanje razmislite še enkrat. V primeru, da po seksu obstaja verjetnost drugega ali tretjega zmenka, bi znalo postati neugodno, še posebej v primerih, ko podrete vam znano žensko, npr. sodelavko ali prijateljico.

V postelji pazite kaj govorite, ker lahko neumne in nepotrebne besede med samim spolnih aktom pri naključni partnerki oživijo spomine na predhodne avanture, ki pa ni nujno, da so se tudi dobro končale. Zato jezik za zobe. Za govoričenje bo dovolj časa po orgazmu.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Eterična olja

6 junija, 2013 0