Wednesday, April 24, 2024
13 junija, 2012

Pred poroko bi morala vsaka ženska narediti…?

By 0 967 Views


•    Odpotujte, seveda same: Potovanje v družbi same sebe je vedno enostavno in je odlična izkušnja, ki vam bo za vedno ostala v vašem spominu. Lahko odidete zgolj na wellness vikend, morje ali v kraje, ki ste si jih vedno želele obiskati.
•    Avantura v ženski družbi: Usedite se v avto z dvema ali tremi najboljšimi prijateljicami in odpotujte v neznano. Ko pripeljete do križišča se spontano odločite v kateri smeri se nahaja vaš cilj. Pred vami je zagotovo dobra ženska zabava.

•    Poiščite nov hobi: Slikanje, plesanje, kegljanje, vrtičkanje, joga… čas je, da poiščete nov hobi, ki vam bo v zakonu pomagal v primerih, ko bo pritisk prevelik.
•    Povabite njegove najboljše prijatelje: organizirajte piknik ali kakšno drugo obliko druženja z njegovimi prijatelji. Partner bo zadovoljen, vi pa se boste bolje spoznali z ljudmi s katerimi bo kasneje opravičeval svoje zamude.
•    Kupite si darilo: če obstajajo čevlji, torbica ali kakšen drug predmet, ki si ga že dolgo želite je to pravi trenutek, da ste malo neodgovorne in si darilo tudi privoščite še pred uradno delitvijo družinskega proračuna.
•    Naredite album: lepi spomini so vir sreče v dnevih, ko ti ne gre vse narobe. Svoje spomine na samske dni v albumu shranite v obliki fotografij. Slikajte sebe, svojo otroško sobo, okolico kjer ste odraščali…

Kategorija:   Novice, Poroka
Naslednji prispevek

Cepivo proti recidivu raka na dojki

13 junija, 2012 0