Sunday, April 14, 2024

Raziskava na 2.300 kandidatkah je pokazala, da se pri vprašanju ženskega orgazma veliko preveč nepotrebne pozornosti posveča predigri, objavlja Telegraph.


Raziskava je pokazala, da sta dolžina in trajanje spolnega odnosa veliko pomembnejša dejavnika pri doseganju ženskega orgazma. Spolni odnos naj bi v povprečju trajal nekaj več kot 16 minut.

Znanstveniki so na temelju raziskave mnenja, da morajo pari, ki želijo izboljšati svoje spolno življenje, veliko več pozornosti nameniti trajanju in kvaliteti spolnega odnosa kot pa sami predigri.

Raziskavo, ki je temeljila na odgovorih kvalitete in navad spolnega življenja 2.360 Čehinj, je v celoti objavil Journal of Sexual Medicine.

Raziskava je odkrila, da predigra pri sodelujočih ženskah traja v povprečju 15,4 minute, sam spolni odnos pa 16,2 minute.

Čehi so mnenja, da njihov spolni odnos v povprečju traja dlje kot pri Američanih, katerih povprečje je 7 minut. Znanstveniki so preučevali povezavo med predigro in ženskim orgazmom ter ugotovili, da je vpliv predigre skoraj brezpredmeten. Največ zaslug zanj so namenili dolžini spolnega odnosa.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Najstnice se opijajo že pri 13-tih letih

13 junija, 2012 0