Monday, June 24, 2024

Mogoče pa k odločitvi pripomore tudi zavist do žensk, ki nosijo nedrčke z večjo košarico. O težavah, s katerimi se srečujejo ženske z večjim oprsjem smo že pisali, ve pa uživaje v vseh prednostih, ki jih prinaša manjši obseg prsnega koša.


Bolečine v hrbtenici

Večje prsi so en izmed povzročiteljev bolečin v zgornjem delu hrbtenice. Bolečine pogosteje prizadenejo fizično aktivne ženske, nanje pa niso imune tudi vse, ki popoldneve raje preživijo ob gledanju televizijskih serij. Marsikatera posameznica z ogromnim oprsjem, ki so jo prizadele kronične bolečine v hrbtenici, razmišlja o zmanjšanju velikosti dojk. Operacija ni zabavna niti poceni.

Sprijaznite se

Otrok zaenkrat še ne moremo izbirati, prav tako ne, s kakšnim oprsjem vas bo obdarila mati narava. Sprejmite dejstvo in ga obravnavajte kot prednost, ne kot pomanjkljivost. Moškim so všeč vse, velike in majhne prsi.

Nimate težav z nakupom oblačil

Ženske z večjim oprsjem imajo pri nakupu primerne garderobe obilico težav. Večina oblačil je namreč ukrojenih za ženske z manjšimi dojkami. Pestrost izbire vam zagotavlja prednost pri stylingu in izbiri tudi bolj zapeljivih oblačil.  

Kakovostnejši spanec

Ženske z velikim oprsjem imajo težave s spanjem na hrbtu, spanje na trebuhu se zdi kot neslana šala. Mnoge, tudi zaradi boljšega spanca, med spanjem nosijo nedrčke.

Cenejši nedrčki

Pri nakupu nedrčkov se lastnice velikih dojk srečujejo s tremi resnejšimi težavami: izbiro (za oči manj prijetno), velikostjo in ceno. Veliki nedrčki so dražji, poleg tega pa se kitijo z videzom nedrčkov naših babic. Spet en velik plus za manjše dojke.

Gravitacija

Žal eliksirja mladosti še niso odkrili, na procese staranja tudi imunosti še nismo razvili. Velike dojke se zaradi lastne teže pričnejo povešati veliko prej. Tudi občutek praznih ‘vreč’ se zgodi nekaj let prej. Sicer poznamo primere ‘dobrega genetskega materiala’, vendar so splošno redki. Majhne prsi tudi v tem primeru prinašajo prednost. V kombinaciji z vsakodnevno telesno aktivnostjo, pa se ta prednost še bistveno poveča.

 

 

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Potrjena povezava med solarijem in melanomom

5 februarja, 2016 0