Saturday, June 15, 2024

Seks je zdrav, zmanjšuje bolečine, preprečuje glavobol, krepi srce in sprošča živčno napetost. Pa ste ga pripravljeni malo začiniti? Sprevržen seks postreže z nekaj več pozitivnimi stranskimi učinki, kot jih premore divji seks.


Pogoltniti ali ne?

Vprašanje, ki si ga postavijo številne ženske. Vprašanje, ki pa bi ga morale v nosečnosti gladko preskočiti. Uživanje sperme preprečuje spontani splav in preeklampsijo. Tako je namreč pokazala raziskava raziskovalcev Leiden University Medical Centra na Nizozemskem. Znanstveniki razlog pripisujejo izpostavljenosti očetovemu DNK.

Raziskava na State University v New Yorku pa je pokazala, da ima vaginalni, oralni ali kožni stik s spermo anti-depresiven učinek. Sperma vsebuje kemikalije, ki vplivajo na boljše razpoloženje. Vsebuje naravne antidepresive in antipsihotike. Kljub morda čudnemu okusu pa je bolj zdrava in za uživanje bolj zabavne kot tableti.

Naj brizga

Ejakulacija preprečuje raka na prostati. American Medical Association je objavil raziskavo, ki povezuje korelacijo med pogosto ejakulacijo in nižjim tveganjem obolevanja za rakom na prostati: moški, ki ejakulirajo vsaj 21-krat na mesec.

Bolj sprevržen manj divji

Raziskava objavljena v reviji Journal od Sexual Medicine je pokazala, da so ljudje, ki prakticirajo sadomazohizem in dominacijo, manj nevrotični, bolj odprti, boljšega splošnega počutja, bolj spoštujejo svojega partnerja/ko, njihovi medsebojni odnosi so trdnejši. Ljubitelji sprevrženega seksa imajo boljše komunikacijske sposobnosti, dobro poznajo psihologijo in v svetu nedoživetih želja, svoje želje izpolnijo.

Šeškanje

Med šeškanjem seksom se sproščajo endorfini, ki so naravni narkotiki. Ste se po šeškanju počutili odlično? Odgovornost pripišite endorfinom.

Kaj pa tako?

Želite boljši seks? Preizkusite več položajev. Več položajev, več možnosti poiskati pravega, večja verjetnost orgazma, ali celo več zaporednih orgazmov. Sprejmite izziv in akcija.

Kot vidite lahko predrznost v postelji privede do boljšega počutja in boljšega zdravja. Od raka, do splava in boljšega duševnega zdravja. No, pa se pojdimo zdravit!

 

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Pomoč pri učenju

9 septembra, 2014 0