Monday, March 4, 2024

Ženske, ki so zadovoljne s svojim spolnim življenjem žarijo, številne druge pa ta sijaj spremljajo z dobro mero zavisti. Kaj torej delajo drugače? Razlog ne tiči v seksualni kvantiteti ampak kvaliteti.


Ženske, ki uživajo v spolnih odnosih se samemu spolnemu aktu, užitku in nasladi popolnoma predajo. V seks je vključeno celotno njihovo telo, tu mislimo tudi možgane. Fizično ‘oddelati’ seks ne predstavlja nekakšne nepremostljive ovire, vendar če so misli drugje, le ni vse tako kot bi moralo biti.

Če vam misli uhajajo na težave v službi, finančne probleme, goro nepospravljenega perila, nedokončano kosilo, prekomerno telesno težo… se nivo naslade in zadovoljstva ne more dvigniti na želeno raven.

Ženske, ki uživajo v spolnih odnosih niti ne preizkušajo nekih novih gimnastičnih posteljnih podvigov. Zadovoljne so s položaji, ki jim prinašajo največ spolne naslade in užitka. Seveda občasno preizkusijo kaj novega, vendar v kolikor se novost ne obnese, se hitro vrnejo v stare utečene tirnice.

Zadovoljene ženske nimajo težav partnerju sporočiti kaj jim ugaja in kaj ne. Prav tako jim ni težko zaupati svoje skrivne neizpolnjene želje, so odprte in dojemljive, obenem pa se zavedajo, da je to povsem normalno.

In za konec: dobro poznajo svoje telo in se med drugim zavedajo, da orgazem ni vedno obvezen del spolnega odnosa. Uživajo v seksu, če doživijo orgazem O.K., če ne ga bodo doživele ob naslednjem spolnem odnosu.

Sproščen in samozavesten pristop sta zagotovilo dobrega seksa. 

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Moške muke pred seksom

14 maja, 2014 0