Wednesday, July 17, 2024

Pri šibkem vezivnem tkivu ne moremo preprečiti nastajanja nosečniških prog, lahko pa jih omilimo.  Za preprečevanje nastajanja nosečniških strij priporočamo dnevno masažo predelov kože, ki so podvrženi nastajanju strij. Dnevna blaga masaža z Dr.Hauschka oljem za telo – cvetovi črnega trna pregreje, spodbudi prekrvavitev, odpravlja zatrdline in ohranja prožnost mišičja in veznih tkiv ter s tem tudi prepreči nastajanje nosečniških strij.


Izboljšana formula Dr.Hauschka olja za telo – cvetovi črnega trna vsebuje zdravilna zelišča izvlečkov cvetov črnega trna in brezovih listov, olja šentjanževke in olja jojobe, da pripomore k večji zmožnosti kože in se le-ta razteza brez nenamernih posledic. Eterična olja in visoko kakovostna rastlinska olja, ki učvrstijo in ogrejejo kožo, stimulirajo cirkulacijo in posledično tudi metabolizem ter hkrati nudijo sprostitev in dobro počutje.

Dr.Hauschka olje za telo – cvetovi črnega trna je bogato z vitaminom E, ki ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem.

Navodilo za uporabo: olje nežno vtrite v vlažno kožo. Na ta način ohranite vlago v koži in preprečite koži, da bi se izsušila.

Kategorija:   Novice, Telo in koža
Naslednji prispevek

Razvoj dojenčka: 3. mesec

13 junija, 2012 0