Friday, June 14, 2024

Obstajajo modeli, ki so se ‘napiflali’ s teorijo, v praksi pa več kot do igre z lastnim ponosom, niso prišli. Takšni se želijo dokazati tako sebi kot nesrečnici, z omenjeno popotnico pa bodo storili ravno nasprotno.


Druga podvrsta so ‘konfekcijski’ modeli, ki so prepričani, da je ščegetavček edina erogena cona. Ščegetavček jim pomeni edini cilj, ki ga je vredno ‘napasti’. Vsaka ženska ima svoj tempo in vsaka ima rada, da se ščegetavčku posveti nekaj pozornosti, vendar ne izključno njemu.

Preživete ure pred pornografsko vsebino mnogim moškim povsem zameglijo percepcijo spolnih odnosov in iger. Prav ta nerealna percepcija pa je lahko razlog, da moški odleti iz postelje. Fantje, v kolikor želite poizkusiti nekaj nenavadnega najprej vprašajte…

Ni nujno, da se vsak spolni odnos konča z orgazmom. V kolikor mislite, da je končala prehitro, vi pa ste še vedno pri moči, se ni potrebno dokazovati in ‘porivati’ še ves dan. Zagotovo bo kontradiktorno.

Nekaj nasvetov za konec: bodite to kar ste, ne sramujte se in začnite počasi. Prepustite se toku. Partnerki dovolite nekaj iniciative, na koncu bosta zadovoljna oba. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Odvajanje od pleničk

23 februarja, 2014 0