Thursday, July 18, 2024
24 oktobra, 2018

Prijazno dejanje babice v spomin mrtvorojenemu vnuku

By 0 876 Views

Vse se je začelo s prijazno gesto babice, imenovane Vanessa Phillips, katera je odšla v lokalno pekarno, da bi anonimno plačala torto za otroka ki bo dopolnil eno leto. Razlog za njeno prijazno dejanje je bil v vnuku, ki se je rodil mrtev leto prej.


Ko je zgodba postala javno deljena na socialnih omrežjih, je ameriška TV hiša BBC stopila v stik s prejemniki torte. Kesha Campbell je povedala, da je odšla v lokalno pekarno, da bi plačala torto a so ji rekli, da je le ta že plačana.

Poskušala jih je prepričati, da je to napaka a je na koncu torto vseeno sprejela.
V vmesnem času je zgodbo z javnostjo delil asistent, ki je govoril z gospo, ki je anonimno plačala naročilo neznanemu dečku. Ta zgodba je prišla tudi do dečkove mame, ki je bila izredno šoki rana, ko je videla sinovo ime na naročilnici.

Takrat je mamica stopila v akcijo in poiskala prijazno gospo. Osebno se ji je zahvalila, saj ji je prijazna gesta segla do srca.

Kasneje je gospa Phillips povedala lokalni televiziji, da je prejšnje leto njena snaga v šestem mesecu nosečnosti izgubila dojenčka. Tako je leto kasneje želela osrečiti enega drugega otroka in mu kupiti torto ter se tako pokloniti izgubljenemu vnuku.

Kategorija:   Novice
Naslednji prispevek

Doji še prijateljičinega sina

27 oktobra, 2018 0