Sunday, May 26, 2024

Ljubosumje je nerodna zadeva, še posebej v kolikor je narobe usmerjena. Moški od svojih partnerk radi izzovejo navale ljubosumja, vendar obstajajo situacije, ko ljubosumje enostavno ni opravičljivo.


Npr. moški pogledi se pogosto ustavijo na privlačni ženski, kar pa pri partnerkah ponavadi izzove manjši napad ljubosumja. Ohladite se, njegov pogled ne pomeni, da vas bo zapustil in odletel z drugo. Tudi vaš vid je programiran tako, da se rad ozre za lepimi stvarmi.

Moški so polaskani, če se na njih ustavljajo ženski pogledi, pa čeprav jim te ženske niti niso všeč. Namesto izbruha ljubosumja se postavite tako, da bo vsem jasno, komu pripada vaš partner.

V kolikor želi vaš partner na zabavo s svojimi prijatelji ne razmišljajte takoj o najslabšem možnem scenariju. Obstaja verjetnost da bo popil kozarček preveč, vendar je druženje s prijatelji dobro za njegovo zdravje (potrdile številne raziskave), pustite mu veselje, prosti čas pa izkoristite za svoje užitke.

Partner hvali druge ženske, vi pa pozelenite? To nikakor ne pomeni, da so te ženske privlačnejše, ampak jim je všeč aspekt njihovega obnašanja. Tudi če je to njegova sodelavka ni potrebna takojšnja panična reakcija.

Večina izpadov ljubosumja je povsem nepotrebnih, sprostite se in uživajte. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Lak za nohte odkriva žensko osebnost

24 februarja, 2014 0