Monday, June 17, 2024

Upam si trditi, da so vsi povprečno razgledani ljudje že slišali, mogoče celo prebrali, eno izmed omenjenih knjig. In kaj je v teh knjigah tako posebnega, da so k branju prikovale ženske vseh starosti? Je to mogoče podzavestni odpor do feminizma? Kljub mogoče malce grozljivim spolnim igricam, pa so ženski liki v teh knjigah doživljali neverjeten vrhunec spolne naslade in užitka.


Spolno izkušnjo s privezovanjem, lisicami, sponkami, spolnimi napravami, erotičnimi pripomočki, analnimi kroglicami… pa si v kotičku svojih skritih nepotešenih spolni želja, želi vsaj 90% žensk. Ni kaj, knjiga je povzročila malo spolno revolucijo!

Zakaj sadizem in mazohizem (S&M)?

Sadizem in mazohizem pa lahko v prijetnem okolju domače spalnice postane zanimiva spolna izkušnja. Skupaj s privezovanjem (BDSM), medsebojnim zaupanjem in komunikacijo vas lahko poveže bolj kot kdajkoli prej.

Kaj morate vedeti?

Ocenjuje se, da vsak peti par vsaj enkrat mesečno prakticira eno izmed oblik BDSM-ja. Z drugimi besedami privezovanje, sadizem in mazohizem je med štirimi stenami veliko pogostejši kot ste si morda predstavljali. Preden partnerko privežete na posteljo (ali pa boste privezani), pa preberite nekaj nasvetov.

Tudi v primeru BDSM-ja sta poglavitni medsebojno zaupanje in komunikacija. Postaviti je potrebno jasne meje – do kam in koliko ste pri raziskovanju temne strani seksa pripravljeni potrpeti. V kolikor želi partnerka zgolj eksperimentirati z bičem, vi pa jo vztrajno silite v lisice, se bo zataknilo že na samem začetku. Kot sem že zapisal, vse je v komunikaciji. Postavita si meje, zaupajta in spoštujta. Pred samim dejanjem se pogovorita in uskladita svoje želje.

Ne pozabite na varnost. Poškodbe za biči, lisicami in drugimi pripomočki sicer niso usodne, so pa dokaj pogoste. Če ste v dejanje preveč vživeli in gre igra predaleč, upoštevajte željo po premoru ali prekinitvi spolnega akta.

Igrače, nasveti in triki

Vse dileme ste razčistili in sedaj ste pripravljeni na akcijo. Za pravo zabavo je potrebno kupiti nekaj pripomočkov. V začetni fazi lahko preskočite vaginalne kroglice, dilde, biče…

Začnite z lisicami, vrvjo, prevezami za oči in nežnim iz več vrvi spojenimi biči. Običajno osnovne erotične igračke za izvajanje BDSM dobite v kompletu. Osnovni kit omogoča, da se počasi privadite na kasnejše resnejše pripomočke, seveda pa pomaga pri odločitvi, ali vam je ta vrsta igre sploh pisana na kožo.

Prve noči naj bodo rezervirane iskanju udobja in postavljanju mej. Pozornost namenite raziskovanju in uživanju v dominaciji ali sadizmu. Občutke delite s partnerico/jem. BDSM pa ni za ljudi s slabim želodcem. Kasnejše igre lahko postanejo sprevržene, vendar večina, ki se v njih poda, uživa.

Oralna kroglica

Oralna kroglica se s paskom okoli glave namesti v usta. Namenjena je preprečevanju krikov. S partnerko se dogovorita za jasen telesni znak, ki bo signaliziral prihod do meje skrajnega.

Sponke in zatiči

Kupite lahko tudi zatiče in mehke sponke, ki se pričvrstijo na različne dele telesa. Mešanica bolečine in spolne naslade je erotična, ter zagotavlja intenziven in eksploziven orgazem. Igrajte vloge: gospodar – sužnja, kralj – služabnica…

Vrvi in biči

Ljudje težko verjamejo, da lahko privezovanje in šeškanje pravzaprav okrepi medsebojni odnos. Na srečo BDSM spolnih igric, ga!

Ženske so velikokrat preveč skeptične. Bojijo se namreč ,da jih bo partnerjeva dominacija v postelji  tudi v vsakdanjem življenju postavila v podrejeni položaj. Skepsa je povsem odveč. Partnerja, ki si zaupata in spoštujeta na takšnem nivoju, da si lahko privoščita BDSM igrice, se v življenju zelo dobro razumeta, ter odlično funkcionirata.

Za konec samo še to: BDSM igrice bodo še povečale medsebojno zaupanje, obenem pa ponudile nepozabno spolno doživetje. 

Preberite še:

Kategorija:   Nasveti, Novice