Wednesday, May 29, 2024


 

Ustvarite pravi sij luči

Iskanje prave razsvetljave za vašo kopalnico je lahko težavno, saj zahteva veliko različnih vrst luči, da zadosti vsem vašim potrebam. Naloga luči je veliko večja kot se morda zdi na prvi pogled. Potrebujete primerno razsvetljavo, ki vam bo pomagala pri nanosu vašega make upa ali pri umivanju zob, hkrati pa potrebujete razsvetljavo, ki vam bo prinesla užitke namakanja v vaši banji. Poceni in enostavna rešitev je stikalo, ki omogoča reguliranje jakosti svetlobe v vaši kopalnici. Dobite ga v večini trgovin in ga je enostavno namestiti.

Čisto in organizirano

Kopalnica, ki nima pravilno izkoriščenega prostora lahko izgleda neorganizirano in v njej se boste počutili precej utesnjeno. Poskrbite, da v kopalnici nimate stvari, ki niso povezane z vašo osebno nego. Za te raje najdite prostor nekje drugje. Kopalnica naj bo namenjena vaši sprostitvi in ugodju. Težave pustite pred vstopom v kopalnico.

Zavite se v ugodje

Po drhteči sproščujoči kopeli, se zavijte v največjo, kot puh mehko, vročo brisačo, da občutite največjo mero SPA ugodja.

Ne pozabite na svoje noge

Nadaljujete s SPA občutkom tudi po tem, ko zapuščate kopel.  Poskrbite, da stopite na nežno mehko in prijetno kopalniško preprogo. V nasprotnem lahko sveži, preplavajoči SPA občutki zbledijo v trenutku, ko stopite na mrzla tla ali ploščice. Izberite preprogo, ki prekriva velik del tal v kopalnici in vam tako omogoča gibanje, ne da bi prisiljeni stopiti na hladna tla.

Poželjivo ozračje

Vaše SPA razpoženje popestrite s pravilnimi dodatki. Sveče, ki rahlo utripajo v ozadju in prijetna glasba, vam bosta pomagli pozabiti na skrbi, vsaj za nekaj časa.

Povežite se z naravo

Nežno tekoča voda, kamni in žive rastline pomagajo ustvariti umirjeno povezanost z naravo.

Majhno naredite večje

Majhno kopalnico lahko brez prevelikih vlaganj navidezno precej povečate. Uporabite velika ogledala. Verjemite, v majhni kopalnici, se naenkrat ne boste več počutili utesnjeno.

Zapojte barvno poezijo

Eden od najpreprostejših načinov, za novo podobo vaše kopalnice, je barvna sprememba. Je cenovno ugodna rešitev. Kakorkoli že, nekaj litrov barve in nekaj ur dela, lahko ustvari kopel vaših sanj.

Kategorija:   Novice, Urejanje doma
Naslednji prispevek

Pozor: Pijte najboljšo vodo

13 junija, 2012 0