Thursday, June 20, 2024

Mehiško pop skupino RBD predstavlja 6 najstnikov, ki igrajo tudi v istoimenski mehiški nadaljevanki. Beseda rebelde v španščini pomeni ‘upornik’ in takšen je tudi njihov stil petja in oblačenja, zato ni čudno, da so dobesedno zasvojili otroke in najstnike. Njihov koncert bo tudi v Sloveniji s kar dvakratno ponovitvijo, karte pa so bile razprodane v rekorno hitrem času.


Vesela šesterica je skupaj že kar 4 leta, pred odhodom pa bodo posneli še zadnjo ploščo, ki naj bi izšla prav na Valentinovo – 14. februar 2009. Pravijo, da bi radi posneli vesel in zabaven ‘končni’ album, saj se nočejo posloviti z žalostnimi pesmimi.
Člani skupine pa nameravajo posneti tudi posebno pesem, ki bo posvečena vsem oboževalcem, ki so jih podpirali na njihovi glasbeni poti.

"Želimo posneti pesem, s katero bi se zahvalili svojim oboževalcem in proslavili vse, kar smo skupaj z njimi doživeli," je dejala Anahí.
Skupaj bodo ostali le še do decembra, ponovno pa se bodo zbrali februarja ob izidu novega albuma. 23. septembra bo izšel tudi album Best of RBD, na katerem bodo njihove največje uspešnice, kot so Rebelde, Sálvame in Inalcanzable.
Govori se tudi, da bodo skupaj posneli film, vendar so glede tega še bolj skrivnostni.

Kategorija:   Najstniki, Novice
Naslednji prispevek

Pomanjkanje veselja in radosti povečuje smrtnost

13 junija, 2012 0