Sunday, May 26, 2024

Mladoporočenca sta ponavadi tako utrujena, da se bodisi zlekneta v posteljo in zaspita, ali pa se posvetita hitremu seksu, zgolj toliko, da opravita prve ‘zakonske obveznosti’. V večini primerov ta seks zagotovo ni seks, katerega bi se še dolgo spominjali.


Poročeni pa se slej kot prej z rutino srečajo tudi v postelji, oz. se strasti počasi umirjajo. Ko dodamo še otroke, je stvar več kot jasna. Vse drži, večina pa pozablja, da lahko že malo domišljije ponovno razplamti nekoliko zaprašene strasti.

Na pomanjkanje seksa seveda vpliva tudi način življenja. Naglica nam jemlje še tisto minuto, ki smo jo ponavadi posvetili sebi. Recept je dokaj enostaven – razmišljajte o pomembnosti spolnih odnosov v zakonu in določite dan gimnastične aktivnosti v postelji, pa četudi padajo ‘ošpičene prekle’.

Za seks ne potrebuješ večdnevnih priprav, sproži ga lahko zgolj ena samcata iskrica. Manj razmišljajte o kosilu za naslednji dan, manj razmišljajte o nezlikanemu perilu in vaš seks bo boljši, ter bolj zanimiv. 

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Seks, ki zbližuje

21 julija, 2014 0