Monday, July 15, 2024
24 marca, 2019

Rodila kljub močnim odsvetovanjem zdravnikov

By 0 888 Views

Laura Kingston se je rodila s hudo deformacijo srca, zaradi katere je bila nosečnost zanjo visoko tvegana. Zaradi velike želje po otroku je zanosila in tudi donosila prvega sina. Po porodu se ji je stanje drastično poslabšalo in morala je na operacijo – zamenjavo srčne zaklopke.


Operacijo je uspešno prestala in čakalo jo je lepo življenje z družinico. Vseeno pa si je želela še enega otroka in dobrih 10 let pozneje je zopet zanosila.

Že v začetku nosečnosti je občutila spremembo, saj je njeno srce začelo zopet popuščati. Otroka je vseeno želela donositi, četudi bi sama medtem umrla.

Nosečnost je hudo obremenila Laurino srce in posledično je otrok nehal rasti. V 28 tednu nosečnosti so jo sprejeli v porodnišnico, kjer je ležala še cela dva meseca. Tam so njo in njenega nerojenega otroka budno spremljali. V kolikor otrok nebi rasel ali bi Lauri zastalo srce bi jo takoj odpeljali v operacijsko, da se otrok rodi.

Zgodba se je vseeno končala srečno. Laura je rodila zdravo deklico in tako so se ji izpolnile sanje. Po porodu je morala tudi sama na operacijo, kjer so ji popravili srce, da sedaj lahko skrbi zase in za svojo družinico.

Kategorija:   Novice