Saturday, June 15, 2024

Rodila na oddelkuSue Jarvis je postala mamica na oddelku za barve v trgovini Naredi sam, v mestu Beaumont Leys v Leicesteru. Ko je na stranišču ugotovila, da ji je odtekla voda, je preko mobilnega telefona poklicala moža, ki je do žene prišel ravno v času, da je skupaj z osebjem trgovine, pomagal pri porodu hčerkice Karris.\’\’Ko sem odšla na stranišče in ugotovila, da mi je odtekla voda, sem vedela, da bom takoj rodila, nisem pa mislila, da se bo to zgodilo v naslednje pol ure,\’\’ je povedala Sue.


Mala Karris se je rodila v trgovini brez zdravniške pomoči (Foto: Reuters) \’\’Med porodom sem mislila samo na to, kako je vse skupaj nedostojanstveno, ampak trgovci so bili odlični in naredili so vse, da se ne bi počutila neprijetno zaradi situacije v kateri sem se znašla,\’\’ je še povedala.
Menedžer trgovine Gary Brewin je povedal, da je zelo ponosen na svoje zaposlene, ki so s porodom opravili v pol ure.
\’\’Vsi so takoj priskočili na pomoč. En del zaposlenih je zaprl vse dostope do oddelka za barve, ker je bila trgovina polna kupcev, drugi del zaposlenih pa je pomagal pri porodu. Od takrat prihaja k nam veliko nosečnic z vprašanjem, kje je oddelek, kjer je vse tako dobro organizirano,\’\’ se je pošalil Brewin.

Vir: 24ur

Kategorija:   Novice, zdravje
Naslednji prispevek

Kodein škoduje otroku

13 junija, 2012 0