Monday, June 17, 2024

Spolnost je zagotovo ena najboljših stvari v življenju, vendar se tudi med rjuhe kdaj prikradejo nepredvidljive težave, ki bodo povzročile ravno nasproten učinek. Ženske so v primerjavi z moškimi veliko bolj občutljiva bitja, zato ne čudi, da jih nekateri dogodki med spolnim odnosom popolnoma ohladijo.


Na samem začetku je zagotovo pritisk čimprejšnjega orgazma, ki ga čutijo od nestrpnih partnerjev, vendar je povsem normalno, da ženske za orgazem potrebujejo nekaj več časa. Dodaten pritisk še dodatno vpliva na počutje, nesproščenost pa lahko vodi do slabega seksa.

Poleg tega se lahko pojavi strah pred bolečino, ki bo ob nesproščenem vzdušju še dodatno vplivala na bolečo penetracijo.

Največja ženska težava, ki ji odvrača od seksa, je obremenitev z lastnim videzom. Vsaka ženska se obremenjuje z delom telesa, ki se jim zdi v njihovih očeh neprivlačen, ali celo moteč. Prikrivanje pred partnerjem povzroča anksioznost in nesproščenost, kar spet vodi do nižje spolne sle.

Pritisk, da je potrebno v postelji odigrati popolno vlogo, bo povzročil ravno obraten učinek. Pritisk povečuje tremo, strah in nesproščenost. Prav smešno je koliko žensk je mnenja, da jih bo ob slabem posteljnem ‘nastopu’ partner zapustil.

Konec koncev, za sproščenost in prijeten ambient morajo poskrbeti moški. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Moderne pravljice o seksu

9 maja, 2014 0