Monday, June 17, 2024

Razlike in nekatere spolu prilagojene ‘prirojene’ napake, pa nasprotni spol dokaj enostavno znervirajo. Moški imajo pač prirojene navade, ki ženskam dvignejo pokrovko ali sprostijo varnostni ventil v glavi. Lahko jih zdresirate, zato pa boste potrebovale zgolj nekaj truda in koncentracije.


V večini primerov ženske obožujejo svoje moške, moški pa ne bi bili moški, če ne bi s svojimi neumnostmi vse skupaj dobro ‘nadgradili’, ter ženskam močno dvignili krvni tlak.

Nekatere stvari pa vas znajo presenetiti, ženske sovražimo spontana potovanja, če še niste vedeli. Sicer so last-minute potovanja presenečenje in poceni, vendar jih 60% žensk enostavno sovraži. Zakaj? Povprečna ženska za psihično pripravo na dopustovanje v povprečju potrebuje okoli sedem dni.

Spanje po seksu je še en podatek, s katerim ne boste prejeli dodatnih točk. Celo za posameznice, ki vemo, da to ni znak ignorance in neobčutljivosti, temveč enostavna fiziologija moškega telesa – v moškem telesu so po orgazmu sprosti toliko dopamina in serotonina, da redki lahko ostanejo budni, spanja ne prenesemo.

Poslušanje v stilu – v eno uho noter skozi drugega ven, ženske ne trpimo. Zahtevamo polno ali pa nobene pozornosti! Moški ste tudi dovzetni za neumnosti v kopalnici: na prvem mestu je zagotovo dvignjen pokrov straniščne školjke, na drugem pa dlake v umivalniku in kopalni kadi.

Nekaj malenkostne volje in problemi so enostavno rešljivi…

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Bolezen javorjevega sirupa

4 marca, 2015 0