Wednesday, June 19, 2024

Zaljubljenost ima tudi negativne posledice. Strokovnjaki pravijo, da je občutek prekomerne potrebe za delitev s svojim partnerjem, že ena izmed njih. Veliko je napisanega na temo iskrenosti, ki naj bi bila temelj vsake zveze, vendar obstajajo malenkosti, ki jih je bolje zadržati zase.


Npr. skrivnost, ki vam jo je zaupala najboljša prijateljica mora ostati samo med vama dvema, pomislite, kako bi se počutile, če bi nekdo izdal vaše skrivnosti. Poleg tega, pa lahko dragega prisilite k razmišljanju – če niste zvesti svoji dolgoletni prijateljici, kako boste njemu?

Preden prijatelju servirate detajle iz preteklosti jih ‘spustite’ skozi gost filter. Kako vas je razburjal prejšnji moški in kako se je znašel v postelji niso ravno teme, ki bi ga navduševale. Tudi vas najbrž ne zanima, kakšno spodnje perilo je kupoval bivšim dekletom.

Gesla za spletno pošto in socialna omrežja morata ostati v vaši domeni. Vsak človek ima pravico do zasebnosti, na vas pa je ali boste v zvezi zasebnost zlorabljali. Geslo je vaše in samo vaše.

Za konec pa tisto, kar vsi vemo, vendar redko svetujemo. Vaše intimno mišljenje o njegovi družini mora ostati zaklenjeno v vaših možganih. Vse dokler niste resnično ogroženi zadostujejo korektni odnosi, kaj si pa mislite v resnici pa zadržite zase.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Izmišljeni miti o moških in seksu

29 januarja, 2014 0