Wednesday, December 6, 2023

Poznamo več vrst oblačil, rade pa posegamo po tistih, v katerih izgledamo bolj višje in vitkejše. Ne veste, o čem govorimo? Ne skrbite, za vas smo pripravili članek s triki, ki vam bodo pomagali prikriti trebušček, tudi če niste izgubile vseh kilogramov, pridobljenih med nosečnostjo.


Verjetno že poznate stari trik s potiskom črt – tiste, ki imate kak kilogram več, se izogibajte vodoravno črtkanim majicam, saj boste izgledale širše. Nasprotno bodo vertikalne črte ustvarile vtis, da ste višje.

Če želite na prvi pogled izgledati vitkejše, izberite črna oblačila. A to še ni vse. Nujno je, da kombinirate nevtralne in temne barve s svetlimi in močnimi. Tisti del telesa, ki ga želite poudariti, ki vam ugaja, del telesa, na katerega ste ”ponosne”, ovijte v svetlo barvo. Ženske z oblinami se zagotovo ne bi smele oblačiti samo v črno in rjavo!

Če želite skriti zadnjico, morate pozornost preusmeriti na zgornji del telesa. Najbolje, da si okrog vratu ovijete svetel pisan šal, ne pozabite pa na nakit. Če boste nosile opazne in barvne uhane, ste lahko prepričane, da bodo pogledi uprti vanje in ne v tisti kilogram preveč.

Če želite izpostaviti noge, oblecite krilo, a seveda ne tisto do gležnjev, ki jih povsem zakrije. Odlične so tudi pisane hlače z različnimi vzorci. Za elegantnejši videz oblecite hlače in suknjič v sivi ali mornarsko modri barvi. Pozabite na črnine!

Kategorija:   Hujšanje, Moda