Monday, June 17, 2024

O BDSM spolnih igricah smo že pisali, v tokratnem članku pa se bomo pozabavali z nasveti, kako se prvič spustiti v svet teme in sadomazohističnega spolnega zadovoljevanja.  


Analna stimulacija

Začetniki naj pričnejo z analno stimulacijo. Sfinkter (mišica zapiralka) vsebuje specifične, z živčnimi končiči bogate mišice, ki so unikum v človeškem telesu. Lahko uporabljate prste, jezik, analne kroglice, analne stimulatorje, čepe in stimulatorje prostate.

Pred samo analno zabavo pa se izognite obilnim večerjam, oz. večerji na sploh, izkušenejši se podvržejo klistirju. Stimuliranje sfinkterja prebudi spolna čutila, ne poskrbite na osebno higieno.

Erotični pripomočki

Nakupovanje dragih  BDSM pripomočkov pa v prvi fazi ni prioriteta, uporabite kar imate pri roki. Uporabni so tako šali, rute, nogavice, preveze za oči… Veliko vzburjenja lahko povzroči že primerno oblačilo. Lisice, vrvi in verige v prvi fazi niso potrebne, vse je odvisno kako se bodo aktivnosti razvijale. Nekomu so lahko všeč, spet drugega preveč ohladijo. Ko eksperimentirate bodite previdni, da privezovanje ne bo pretesno in ustavilo pretok krvi. Najbolje je, da začnete v ležečem, šele ko ste nekoliko bolj izkušeni eksperimentiraje z drugimi položaji.

Senzualna igra

Privezovanje vzbudi zgolj vizualno stimulacijo, premika meje zaupanja in krepi učinke senzualne igre. Poskusite z vročim voskom in ledom. Ko ste nekoliko bolj izkušeni poskušajte z električnim stimulatorjem, ki celotno telo spremeni v električni prevodnik.

Prav tako so lahko zabavne tudi lisice. Preden se odločite za nakup jih preizkusite.

Preveze za oči so še en pripomoček, ki vzbudi čutno stimulacijo. Povečajo osredotočenost na ostale čute kot so dotik, sluh in vonj, kar je lahko zelo erotično. Seveda v BDSM igro nekako stilsko bolj sodijo usnjene maske, vendar lahko uporabite tudi šale, rute, nogavice…

Šeškanje

Preden se odločite za nakup biča in podobnih izdelkov, preizkusite edino razpoložljivo orodje: roke. V kolikor vam je šeškanje všeč, predlagamo nakup biča, ki je na eni strani oblečena v usnje, na drugi pa je pritrjen mehkejši material (npr. resice, vrvice…).  Leseni in silikonski biči so bolj intenzivni, bolj grobi in udarci bolj boleči.

Možgani so najmočnejši spolni organ

Bolj pomembno kot erotične igračke, pripomočke in sama izvedba je pomembno, tudi pri vseh drugih spolnih aktivnostih, razumevanje moči uma. Pogovorite se, napišite scenarij in pričnite z igro. Ne bo težko, a ne?

Preberite še:

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Kako omejiti sladkor v otrokovi prehrani?

16 julija, 2014 0