Monday, June 17, 2024
4 decembra, 2015

Savina Atai vas vabi na Popolni dan za Popolne ženske na Gospodarsko razstavišče!

By 0 1298 Views

Skozi cel dan boste imele priložnost vsrkati dragoceno znanje o superživilih, jogi obraza, se naučili vaj, in skrivnosti lepe kože, čiste energije, hormonskega ravnovesja, zaščite pred stresom … Vseh 10 delavnic, mini šol in vadb boste obiskovalke izvedle pred velikim odrom v družbi Savine Atai in številnih inštruktoric. Dogodek pa ne bo posvečen samo ženskam, temveč tudi vašim družinam.


Letos bo namreč poleg izobraževalnega programa Popolnega dne, potekal tudi prvi predpraznični Bazar dobrih daril z miklavževanjem za vso družino in predstavama za otroke Maša in medved ter Maček Muri, na katerem boste lahko kupili vsa zdrava, lepa darila in letos obdarovali vaše najbližje s posebno pozornostjo. Na bazarju boste našli zdrave izdelke, kreativna in domiselna darila, najkvalitetnejše produkte in najnaprednejše storitve. Vstopnina za dogodek Popolni dan že vključuje tudi obisk predprazničnega bazarja. Lahko pa obiščete le Bazar.

Veliki oder bo gostil tudi prav posebne gostje, ženske, ki so in ki bodo s svojim spodbudnim delovanjem delile svojo zgodbo. Te ženske so: Rebeka Dremelj, Tanja Ribič, dr. Špelca Morojna, Azra Širovnik, Neli Rep, Elizabet Brandt, Polona Sepe.

Vse Popolne ženske in družine se boste lahko družile v nedeljo, 6. decembra, na Gospodarskem razstavišču od 10. do 19. ure.

Izbirate lahko med dvema vrstama vstopnice:

  • vstopnica za Popolni dan, ki vključuje obisk celotnega programa in bazarja (redna cena dogodka je 40 EUR)
  • vstopnica za predpraznični Bazar dobrih daril, ki vključuje obisk bazarja je 5 EUR.

Otroci do 8. leta imajo brezplačen vstop!

Oddajte svojo prijavnico tukaj >> www.popolnidan.com

Kategorija:   cool, Novice
Naslednji prispevek

Matične celice – zaklad iz popkovine

14 decembra, 2015 0