Wednesday, December 6, 2023

Zločin se je zgodil že lansko leto. Glave nesrečnega moškega pa še zdaj niso našli.


Mati je pobegnila

Sestri 23-letna Charlotte in 31-letna Linda sta "razmesarili" moškega iz Somalije, ki je bil ljubimec njune matere Kathleen. Mati jima je po umoru pomagala, da se znebijo trupla nato pa je pobegnila.

Skupaj so se zapijali in drogirali

Lansko poletje so se vsi štirje zapijali in drogirali. Linda je trdila, da jo je pričel mamin ljubimec Noor vleči za obleko in ji na uho šepetati "umazane" besede, ki jih ni razumela. Sledil je prepir.

"Mati me je prosila – ubij ga zame! Nato je meni in sestri dala v roke kladivo in nož. Noor ni in ni hotel pustiti Linde pri miru, zato sem mu zasadila nož v hrbet ," je pretreseno povedala Charlotte.

Truplo razrezale

Po umoru se je mati odločila, da se morajo trupla rešiti. Nekaj ur so mati in sestri z nožem za kruh rezale truplo na majhne kose. Linda je odrezala njegov penis zato, da nikoli več ne bi posiljeval njuno mati. Ostale kose pa so odvrgle v dublinski kanal.

Na pogreb svojega sina ni prišla

John, mož njune matere, se je obesil takoj potem, ko je policija odkrila zločin. Johnova mati je izjavila, da verjame, da bodo snaha in njuni hčerki kaznovane za krut zločin. Na pogreb svojega sina pa ni prišla, saj je prerevna, da bi odpotovala iz Somalije.

Vir: Siol

Kategorija:   Novice, Raziskave in novice
Naslednji prispevek

V EU-ju enako število brezposelnih

13 junija, 2012 0