Tuesday, May 28, 2024

V večini primerov pa ženske nimajo namena zapeljati moškega, svoje močno orožje uporabljajo zgolj za boljše počutje, samozavest in potrditev svoje lepote.


Nekaj lisičk pa svoje čare izrablja za poigravanje z moškimi. S spogledovanjem nas spravljajo v nemilost, ko pa se končno opogumimo in se že vidimo v njenem mednožju, pa nas veselo napodijo.

Večini XY in XX kromosov je spogledovanje ali flirtanje povsem nedolžna igrica, ki vpliva na splošno boljše počutje. In kakšna je razlika med popolnoma nedolžnim spogledovanjem in usodnim spogledovanjem?

Ženske, ki se zatekajo k bolj usodnim načinom spogledovanja so veliko bolj predrzne in nesramne, za spogledovanje, ne rečem da neupravičeno, uporabljajo vse svoje naravne čare. Njihov celoten videz je bolj kričeč in moške hitreje spravi na kolena. Ponavadi imajo te ženske neverjetno sposobnost zaznati moškega, ki je najbolj dovzeten za njihove čare.

Moški, ki se ponavadi ujamejo na limanice, ženski plačujejo pijačo, večerje, koncerte in celo položnice… Ko spogledljivka dobi svoje, moškega, vsaj za tisti dan, hitro postavi na hladno. Ker so ti moški popolnoma podrejeni, se niti ne zavedajo, da jih ženska izkorišča, še ob jasni zavrnitvi jim ni popolnoma jasno kaj se jim je pravkar zgodilo. Njena celotna agenda temelji na praznih obljubah, moški pa gradijo hiše v oblakih, ki pa nikoli ne zadovoljijo njihovih pričakovanj. V svojem obupu je moški pripravljen storiti vse, pa četudi pri tem trpita njegov ponos in ego. Vsem poskusom pa se omenjene ženske samo privoščljivo nasmihajo.

Ali so za njihovo surovost kriva predhodna neuspela razmerja?

Ne! Nagajiv odnos ni v povezavi s predhodnimi razmerji. Spogledljivke rade vzbujajo moške strasti, obenem pa uspešno zatirajo svoje. Uživanje v nevarni igri na nek način omili njihovo temno stran. Seveda pa se v igro ponavadi vključijo bedaki, ki pa se jih ne ocenjuje po njihovem inteligenčnem kvocientu, ampak po percepciji do akceptiranja ženske manipulacije. Včasih pa je motiv zgolj čista zabava.

Spogledovanje pa se lahko, še posebej če je odšla izpod nadzora, spremeni v zelo nevarno igro. Vsi moški pa le niso copate in se ženskim čarom ne bodo pustili prav dolgo izkoriščati. Pri moških, ki izzivanje jemljejo preveč resno, se igra lahko konča s ponižanjem ali celo posilstvom.

Če ste kot moški sprejeli njeno igro, vse skupaj vzemite kot igro. Ne pustite se predolgo izkoriščati njenim čarom, uporabi sile pa se seveda izognite. Čustva so nerodna reč in ko se enkrat spustimo, četudi samo v platonsko ljubezen z osebo, ki nam je zelo všeč, ljubljena oseba pa se z nami zgolj igra, se bomo zelo težko izvili iz njenih izkoriščevalskih krempljev. Kljub vsemu pa se lahko na koncu tolažite, da niste edini.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Klimatske spremembe in gripa

4 februarja, 2013 0