Monday, June 17, 2024

Moški si za zapeljevanje njim všečnih deklet, vzamejo kar nekaj časa. Med zapeljevanjem pa se dekleta pogosto odločijo, da bodo sladke besede raje poskusile na drugem cvetu. Če je že v samem začetku zasipate s številnimi komplimenti, se smejite vsaki svoji šali, ali na kratko, delate vse kar partnerka želi, se bo kmalu vprašala, ali ima novega fanta ali hišnega ljubljenčka.


Posesivni posamezniki, ki se ne morejo zadržati pošiljanju SMS sporočil vsakič ko dekle odide s prijateljicami, preverjajo vsak zapis na FB in morajo vedeti za vsak njen korak, hitro končajo v kanti za ‘biološke’ odpadke.

Druga največja neumnost je, da si na romantični večerji, večerjo plača vsak sam. Zavedamo se, da nimamo vsi pod palcem kot npr. Trump, vendar dva menija ne bi smela predstavljati večjih finančnih težav. Skoposti, tudi v krizi, ženske ne kupijo.

Poznamo še hujše primere – ob vsaki priložnosti omenjajo svoje bivše ljubezni. Tudi ob spontanosti, vam bo omenjanje bivših naredilo nepopravljivo škodo. Reprogramirajte možgane ali pa boste kmalu priča novi bivši.

Pa končajmo pri tistih, katerih edini cilj se je zavleči v ženske hlačke. Težko boste njeno pozornost ohranili dlje kot deset minut. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Kateri kombinaciji živil se je bolje izogniti

24 marca, 2014 0