Sunday, April 21, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

SMOKI FLIPS NA KOŠARKARSKEM TABORU MATJAŽA SMODIŠA

By 0 351 Views

Osnovno vodilo tabora je druženje in preživljanje zabavnega in športno bogatega tedna. Seveda bodo, kot je tudi zapisano v imenu tabora,  na prvem mestu košarkarske veščine. Otroci pa bodo uživali tudi v lokostrelstvu, veslanju, plavanju, ogledu pripravljalne košarkarske tekme med reprezentancama Slovenije in Rusije in še mnogo čem.  


»Ljubim to igro. Uživam v igranju košarke, posvečam ji svoj čas, svoje misli, svojo energijo in vsakodnevni naporni treningi mi predstavljajo eno izmed bistvenih sestavin, da postajam in ostajam vedno boljši igralec. To strast in veselje želim deliti z drugimi, predvsem z najmlajšimi, ki so nedvomno prihodnost slovenskega športa, tudi košarke. Želim, da se zavedajo, da veselje in talent še zdaleč nista dovolj, potrebno je trdo delo in veliko znanja. Vse to bi rad, da mladi udeleženci odnesejo s tega tabora. Hkrati pa želim okolju vrniti vsaj delček tistega, kar sem v preteklosti dobil in mi je omogočilo, da sem postal vrhunski košarkar," je dejal Matjaž Smodiš, kapetan Slovenske košarkarske reprezentance.

Milena Štular, članica uprave Droge Kolinske d.d. pa je pripomnila: »V Drogi Kolinski prav tako verjamemo, da je prav, da okolju, v katerem delamo in živimo, vrnemo, kar iz njega črpamo. Zavedamo se, da lahko na ta način tudi prispevamo k socialno močnejši in boljši družbi. Kot proizvajalec smo zavezani h kakovostnim in varnim izdelkom, naša sponzorska in donatorska politika pa je usmerjena v razvoj zdravega duha in zdravega telesa. Zato smo se odločili podpreti Košarkarski tabor Matjaža Smodiša, dodatno pa bomo dvema otrokoma omogočili udeležbo na tem taboru. Izbrali smo ju skupaj z novomeškim Centrom za socialno delo. Veseli smo, da bomo tako nekomu izpolnili vsaj delček sanj in mu tako dali navdih za bodočnost.«