Saturday, April 13, 2024

Ne glede ali se z njihovo trditvijo strinjate ali ne, brezkompromisno vztrajanje pri svojem in zanemarjanje partnerja/ke, ljubezen težko obstane. Ljubezen zahteva veliko truda in odrekanja. Prav zaradi tega se tudi najboljšim zgodi, da včasih naredi napačen korak. Kateri so ti napačni koraki in kako se iz zagate rešiti?


Konec depilacije

Po začetnem navdušenju ob povratni informaciji potrditve ljubezni, se podobno dogaja tudi z depilacijskimi kremami, britvicami in ostalimi metodami, začetno navdušenje vpade. Depilacijo prestavljate v nedogled, dlake pa se brez sramu razraščajo po vašem telesu. Ne glede na partnerjeve besede, da jih poraščenost niti ne moti preveč, večina moških pač ne akceptira dlak na ženskem telesu. Ne čakajte na pomlad in mini krila, usmilite se ga tudi v zimskem in jesenskem času.

Zapeljivo obutev in oblačila ste odložili v najbolj temen kotiček garderobnih omar

Kljub temu, da večina moških nima natančnega občutka za ženski modi stil, verjemite, da ločijo med trenirko in zapeljivo dnevno oblekico. Na ženskem telesu moški radi vidijo kratka, ozka, zapeljiva oblačila, ali pa vsak nekaj od omenjenega. Ne bodite presenečene, če vam partner prizna, da nima nič proti v kolikor se uredite kot vlačuga. Seveda ne pozabite nasveta iz prvega odstavka.

Predobro se razumete z njegovo materjo

Vse ženske, ki s svojimi taščami ‘bojujejo’ hude boje, vam prav zagotovo zavidajo, vendar pa je lahko pretopel odnos z moževo mamo kontraproduktiven. Omenjanje njegove matere naj ostane zunaj spalničnih sten, glede na to, da ga boste na ta način ohladite vsaj za nekaj tednov.

Delite preveč intimnih stvari iz vaše kopalnice

Mogoče sta par, ki se ne zaklepa na WC-ju, mogoče celo nimate nič proti, če si partner umiva zobe medtem ko vi opravljate malo potrebo. Večini ljudi je to nerazumljivo, vendar, če nimata predsodkov, naj bo. Po drugi strani pa prav noben moški ne želi, da za odstranjevanje dlačic uporabite njegove brivske pripomočke.

O težavah govorite s prijateljicami?

Če imate težave so vaše prijateljice edine s katerimi težave iskreno delite? Pred njimi se ‘izkihate’ tudi o tem, kaj vas moti pri vašemu partnerju? Prav s tem pa na dva načina kopljete temelje svojega odnosa s partnerjem. Prvi je ta, da težav s parterjem tako ne boste rešile, drugi pa je, da bodo prijateljice v glavnem o njemu slišale vse najslabše predpostavke, kar bo še otežilo vajin odnos in praktično onemogočilo, da bi vaš partner postal prijatelj z vašimi prijateljicami.

Večerjo jesta vsak zase

O.K. v današnjem času usklajevanje skupne večerje pomeni dodaten napor. Prav zaradi tega izkoristite vsako priložnost, ki se vama ponudi.

Ne pustite, da vam tehnologija vzame vajin odnos

Ni se potrebno preseliti daleč v preteklost, da bi videli napredek v razvoju zabavne elektronike. Včasih se je pozornost namenjala partnerjem, danes mobitelom in računalnikom. Ne bodite ena tistih, ki pogosteje komunicira preko Facebooka kot pod svojo streho.

Kategorija:   Novice, Poroka