Tuesday, May 21, 2024

Sobe Vas poleg svoje beline in moči soli razvajajo tudi z aromoterapijo in kromoterapijo. Prijetna temperatura, udobni ležalniki in zvoki morja Vam med solnimi terapijami premagajo utrujenost, za trenutek preženejo vsakdanje skrbi in Vas napolnijo z energijo in mirom. Poleg izrednega, sproščujočega učinka na telo Vam terapije v solnih sobah močno izboljšajo imunsko odpornost telesa, zdravstveno stanje dihalnih poti in težav z kožnimi obolenji.


V našem prvem solnem centru v Gornjem Gradu, kjer izvajamo terapije že tretje leto imamo dobre rezultate pri izboljšanju zdravstvenih težav na področju dihal in obolenj kože. Statistični podatki nam kažejo, da se je stanje zgoraj omenjenih bolezenskih težav v povprečju po 20 zaporednih solnih terapijah pri obolenjih dihalnih poti (kronični bronhitis, kronični sinusitis, astma..) izboljšalo 70-90 %, pri kožnih obolenjih  (dermatitis,luskavica,akne….) pa v povprečju 70-100 %.

Med solnimi terapijami Vam je zagotovljena zasebnost in strokovno svetovanje za Vaše obolenje. Vodja centrov ga. Vanda Hartman Vas na prvem razgovoru seznani z učinki solnih terapij na telo in Vam glede na Vaše obolenje svetuje glede časa in števila terapij.

Za naročanje na prvi razgovor oz. obisk solne sobe in  v času med posameznimi terapijami smo Vam na voljo na tel.št. 031-788-881.

Kategorija:   Novice, Raziskave in novice
Naslednji prispevek

Popoldanski počitek za boljši spomin

13 junija, 2012 0