Saturday, February 24, 2024

Avanturizem

Nič bolj vaju ne bo zbližalo kot bližnje srečanje s smrtjo. Seveda vam ne priporočamo stvari, ki jim niste kos, avanturistične in ekstremne športe izvajajte pod strogim nadzorom profesionalca.


Rafting, bungee jumping, plezanje, skoki v vodo… športi, ki pomagajo proizvajati adrenalin. Hitra vožnja po cesti vam bo povzročila več škode kot koristi, zato stran od nje! Malo adrenalina in strahu in vaša draga ne bo zapustila vašega naročja. Ne glede na njeno samozavest, vsaka ženka želi, da se njen partner do nje obnaša zaščitniško. Bodite njen rešitelj in njeno zatočišče.

Obisk muzeja ali galerije

Dolgčas? Nikakor! Kdaj ste nazadnje obiskali kakšno umetniško razstavo? Umetnost je lahko zelo zabavna. Dobili boste novo temo za pogovor, lahko pa se prikažete veliko bolj kulturni in inteligentni, kar bodo ženske znale še posebej ceniti. Galerija, muzej + kavica je recept za številna nadaljnja druženja.

Skupni hobi

Pravijo, da se nasprotja privlačijo, razmerja med sebi enakim pa so trdnejša. Če imate dekle, ženo, ali zaročenko je več kot očitno, da imate nekaj skupnega. Razmislite, kaj je za vas zanimivo in iz tega izpeljite zmenek. Fotografija, poezija, igranje na inštrumente, zbiranje znamk, šport, erotični pripomočki – hobiji so mnogi in slikoviti.

Nakupovanje

Za moške nočna mora? Motite se. Skupno nakupovanje je dobra ideja. Najbolje je, da obiščete trgovske centre, ki so polni številnih trgovinic. Zagotovo boste našli za oba zanimive izdelke. Če ste vi lahko z njo, ko pomerja majice, hlače, srajce, krila…(zna biti zelo zanimivo), bo tudi ona vztrajala z vami, ko si boste ogledovali zadnje dosežke izdelkov zabavne elektronike. Ženske se morajo počutiti dobro zaradi njih samih, vendar tudi vi lažje akceptirate njihovo privlačnost. Sanje se vam ne o modi, nakitu, kozmetiki? To seveda ne pomeni, da niste macho moški, temveč to, da se zanimate za izdelke, ki zanimajo vašo lepšo polovico. Velikokrat je ta nevednost dvojni dobitek!

Družbeno koristno delo

Večina niti ne bo prebrala vrstic pod tem podnaslovom. Mislite, da ženske privlačijo brezsrčni surovi moški? Nekatere ženske ta osebnostna značilnost ne moti, vendar so v manjšini. Če boste skupaj pomagala v domu za ostarele občane, bolnišnicah… boste veliko dobrega storili zase in vašo zvezo. Pravi moški zanjo pokazati svoja čustva.

Poskusite kakšnega od nasvetov pripeljati v vaše življenje. Lahko se obrestuje. 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Telefonski seks

5 marca, 2013 0