Saturday, April 13, 2024
13 junija, 2012

Spolno življenje: Začinite ga z neobičajnimi darili

By 0 566 Views

 


Vedno, ko govorimo o obdarovanju partnerja mislimo o ‘posebnem’ mogoče celo nekoliko provokativnem darilu, ki bo partnerja razveselilo. Na ta način lahko majčkeno začinite tudi svoje spolno življenje.

Masažno olje

Masaža je že sama po sebi čutna in intimna, ter vam daje izvrstno priložnost vzbujanja vseh čutov vašega partnerja. Aromatična olja na ljudi delujejo zelo pozitivno, vonji sproščajo um, nežni ali čvrsti dotiki pa sproščajo mišice.

Poezija

Odlično darilo za ljudi, ki uživajo in cenijo nežne stihe. Poezija bo, ne glede na spol, privzdignila romantično atmosfero na višji nivo. Raziskava je pokazala, da je najbolj erotična poezija avtorja Pabla Nerude. Če ste dovolj kreativni sami napišite pesem in jo recitirajte partnerju.

Presenečenje

Presenetite svojega partnerja, če je potrebno lažite koliko ste dolgi in široki. Npr. recite, da so vas obveznosti oddaljile od praznovanja obletnice, potem pa se na vratih pojavite s šopkom rož ali kakšnim drugačnim romantičnim darilom. V tem trenutku ne zgrešite z nobenim darilom in vsako bo sprejeto z radostjo.

 

Vavčer

Vaši dragi osebi podarite prazen vavčer s katerim lahko na svoj način soustvarja dogodke v spalnici. Težko, da bo nekdo odklonil darilo lastnega spolnega sužnja.

Umetnost

Svoji ljubljeni osebi poklonite lasten portret, oz. akt, ki ste ga naslikali sami. Ni potrebno biti ravno Picasso ali Rembrandt, pomemben je trenutek intimnosti.

Pobeg

S partnerjem pobegnite na romantično potovanje na vas ali morje. Romantični sprehodi po neznanem mestu, ter pobeg od vsakodnevnih skrbi in obveznosti v ljubezenskem življenju delajo čuda.

Preveza čez oči

Ljudje smo vizualno čutna bitja saj okoli 70% sveta doživljamo z vidom. Ko to čutilo odstranimo iz formule, postanejo stvari zelo zanimive. Ostala čutila morajo kompenzirati pomanjkanje vida, kar privede do nove dimenzije spolnega odnosa.
 

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Ženske, povečajte svojo spolno slo

13 junija, 2012 0