Thursday, April 25, 2024

Večina spolne fantazije zadržuje zase in jih ni sposobna deliti. Zadovoljimo se s številnimi nepreverjenimi informacijami in interpretacijami, ki jih ponavadi poslušamo v naši družbi. Napačne informacije pa privedejo do napačnega pogleda, ki napeljuje, da so fantazije nekaj slabega, nemoralnega, neumnega in nepotrebnega. Psihologinja dr. Hilda Hutcherson iz Columbia University pa pojasnjuje, kaj pomenijo nekatere najpogostejše ženske spolne fantazije.


Seks z drugim moškim

Glavna vloga je najpogosteje namenjena znani osebi npr. pevcu ali igralcu. V nasprotju s splošnim mišljenjem, ta fantazija ni nobena redkost, niti ne napeljuje k nobeni obliki emocionalne prevare. Sanjarjenje o drugih moških je način s katerim možgani procesirajo čustva in je znak, da nas vzburjajo nove izkušnje, kar je v dolgoletnih ljubezenskih zvezah zelo pozitiven dejavnik.

Seks v troje

Nobena skrivnost ni, da moški pogosto fantazirajo o seksu z dvema ženskama. Seks z dvema moškima pa je tudi po ženski strani, ena izmed njihovih najpogostejših fantazij. Sanjarjenje o dveh ljubimcih izpolnjuje vaše želje biti oboževana, razvajena in poskrbljena, celo želite si, da se moški borijo za vas. Če v partnerski zvezi sanjarite še o eni ženski, pomeni, da uživate v zapeljivosti vašega moža.

Dominacija in podrejenost

Fantazija omogoča, da sodelujete v spolnosti, ki jo večina še vedno stigmatizira. Večina ženske v postelji kaže podrejen položaj, kar nima nikakršne povezave s splošnim ženskim karakterjem. Submisivnost je znak globoke intime in povezanosti s svojim partnerjem, ki mu toliko zaupate, da se mu v popolnosti predate.

Seks z žensko

Desetletja tradicionalne vzgoje je krivo, da večina žensk na kaj takega niti ne upa pomisliti. V kolikor pričnemo fantazirati o seksu z drugo žensko nas preganjajo misli o sramu in krivdi. Pozabite vse kar ste do sedaj slišali – sanjarjenje o seksu z drugo žensko ne odpira vprašanja o vaši spolni usmeritvi. Fantazija pomeni, da zares cenite in uživate v lepoti ženskega telesa. Odprti ste za širjenje mej svojega spolnega življenja.

Seks z moškim

Imamo dobre novice. Sanjarite, da vas grabijo neznančeve močne roke? Omenjeno sanjarjenje pomeni, da vas vzburja vaš partner.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Proti valungam z vajami za sprostitev

5 decembra, 2012 0