Thursday, July 18, 2024
2 marca, 2023

Sta lahko intimna, če v vajini spalnici spi tudi dojenček?

By 0 1970 Views

Novopečeni starši imajo različne poglede na seks po porodu. Marsikatera mamica iz različnih razlogov precej časa sploh ni pripravljena spolne odnose, medtem ko se vseeno kar nekaj parov hitro odloči, da bodo spet intimni. Ampak kaj pa če v vajini spalnici spi tudi dojenček? Lahko imata normalno spolne odnose ali raje ne? Pripravili smo nekaj nasvetov.


Poskrbita, da dojenček ne spi v vajini postelji

Tega nikar ne počnita. Ne samo, da je nevarno za dojenčka, predvsem je neprimerno. Saj vemo, včasih vaju preplavi strast in si zaželita drug drugega, vendar vselej poskrbita, da bo dojenček v svoji posteljici.

“Dirty talk” odpade

Če so umazane besede stvar, ki vaju vzburja, se v pričo dojenčka tega vzdržita ali pa besede izbirajta precizno. Dojenček dobro sliši. Zagotovo si ne želita, da bi se na začetku učil opolzkih besed.

Pazita na starost dojenčka

Brez problema si lahko privoščita seks v spalnici, kjer spi tudi vajin dojenček, dokler je to dojenček, približno do enega leta starosti. Seks v pričo majhnih otrok je odsvetovan. Verjetno si ne želita, da bi se vajin otrok tega kasneje spominjal.

Stanje pripravljenosti

Dojenček lahko zaspi zelo hitro, prav tako pa se lahko zelo hitro tudi zbudi. Naj vaju njegov spokojni izraz na obrazu ne zavede. Vedno bodita pripravljena na to, da se bosta morala posvetiti dojenčku. Zato morda uporaba lisic ali kakršnokoli privezovanje ni priporočljivo.

Kategorija:   dojenček
Naslednji prispevek

Nekaj zanimivosti o otrocih, ki so rojeni marca

3 marca, 2023 0