Monday, June 17, 2024

Edino kar vam preostane je, da v skladu s prevladujočo moralo in bontonom poiščete nekatere neverbalne znake, s katerimi vam moški sporoča, da ga zelo privlačite.


Privzdignjene obrvi so dober znak. Ko oči opazijo nekaj zanimivega podzavestno sprožijo mehanizme, ki privzdignejo in spusti obrvi.

Naslednja neverbalna podzavestna reakcija je spontano odpiranje ust. V kolikor se vaša pogleda srečata, moški pa odpre usta (ne tako, da se mu snamejo vilice) vedite, da ste mu zelo privlačni. Enako sporočilnost nosijo tudi razprte nosnice. Sliši se kot bi govorili o živalskem nagonu, vendar so občutki, ki v tistem trenutku krožijo po telesu, prav živalskega porekla.

Nekdo želi na vsak način pritegniti vašo pozornost; od kašljanja, popravljanja oblačil, pa vse do spakovanja, verjetno ravno ne potrebujete potrdila, da ga privlačite. Enako pomeni tudi položaj njegovega telesa – vodoraven, nagnjen nekoliko proti vam.

Roke no bokih pomenijo, da vam želi moški pokazati svoje telo in poudariti najbolj privlačne dele svojega telesa. V kolikor vas z očmi izmeri od glave do pet, ste lahko prepričane, da je padel na vaše naravne čare.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Družabni moški varajo pogosteje

11 februarja, 2014 0