Thursday, June 20, 2024

Vendar se tu naša odgovornost do izdelka ne konča. Skrbno iščemo svoje partnerje, ki so naši dobavitelji surovin in embalaže. S trudom posvečamo veliko pozornost kakovosti ostalih surovin (sadju, kremam za pralineje, … ) z željo da bi se kvaliteta še izboljševala. Zato dajemo prednost za sodelovanje samo najboljšim dobaviteljem. Da bi kvaliteto, kreativnost in inovativnost  v prihodnosti še povečevali moramo veliko vlagati v svoje znanje. Vsako leto naše znanje nadgradimo pri najboljših čokoladnih mojstrih sveta (Chocolatiere).


Izbor naših čokoladni izdelkov je bogat. Čokoladne tablice 85g lahko izbirate v 100ih različnih okusih (čokolada s soljo, čilijem, meto, cimetom, brusnico…), domače praline spadajo v sam vrh naše ponudbe. Izbirate lahko med posameznimi pralinami, kot tudi v kombinaciji s bonbonierami v katerih je izbor najboljiših pralin. Sadje v čokoladi je primeren, za vse sladokusce, ki imajo rajši sadje kot čokoladno kremo. Izdor sadja je bogat in raznolik (pomaranča, figa, anans, jagoda, marelica, jabolko,). Vroča čokolada je standardni topli napitek za mrzle dni. Pri Cukrčku lahko izbirate med 25imi okusi. Razvajalise boste z vročo čokolado z okusom cimeta, pomaranče, čilija, kave…. Za ustvarjalce domačih sladic smo pripravili čokoladne namaze, ki so primerni tako za namaz na kruhu, kot tudi za dodatek pri pripravi domačih peciv, palačinkah in drugih sladic. Bogato ponudbo lahko ponudimo tudi ljudem, ki obolevajo z diabetisom, saj imamo tudi čokolado primerne za diabetike. Novost v naši ponudbi, pa je tudi organska čokolada, ki je narejena iz 100% naravnih sestavin.

Če ste željani razvajanja, nas obiščite v naših čokoladnicah Cukrček na Mestnem trgu 11, Pasaži Nebotičnik ali Mercator v Ljubljani, ali na internetni strani www.cukrcek.si

Kategorija:   Hujšanje, Novice
Naslednji prispevek

Pravljične obleke za nepozabni dan

13 junija, 2012 0