Monday, June 24, 2024

Natalí pozna naravo vaše kože

Štiri temeljna rastlinska masla (karitejevo, mangovo, babasujevo in kakavovo), iz katerih je zasnovano mazilo Natalí, so po svoji sestavi podobna lipidnemu sloju kože. Ta je zelo pomemben, saj ščiti kožo pred izgubo lastne vlage, hkrati pa jo obvaruje pred zunanjimi dejavniki. Sestavine mazila Natalí prodrejo v kožo in ji ob redni uporabi pomagajo vzpostaviti njeno naravno zaščito, zlasti ko je omenjena plast načeta. Za dodatno nego in celjenje že nastalih strij pa poskrbijo dragoceno eterično olje smilja, izvleček ognjiča v oljčnem olju in pomlajevalni vitamini.


Prav zato je Natalí pravi odgovor na potrebe kože zlasti v obdobju nosečnosti. Mazilo proti strijam je pravzaprav koristno v vsakem primeru:

  • poskuša namreč narediti vse, da ne pride do izrazitega razpokanja kože; včasih je dedna obremenjenost močnejša in do strij vseeno pride;
  • pri nekaterih ženskah do strij ne bi prišlo, četudi se ne bi mazale – postane pa njihova koža z uporabo mazila Natalí prijetno prožna in mehka;
  • v vsakem primeru pa se z mazilom Natalí izognemu neprijetnemu zategovanju in srbenju kože, saj so naravne sestavine v mazilu Natalí proti strijam nekaj najboljšega, kar lahko namenite negi svoje kože.

100 % preverjeno naravno mazilo

Dermatološke, skrbno nadzorovane raziskave so pokazale, da je Natalí proti strijam do kože izjemno prijazno, saj je ne draži, zato si je povsem upravičeno prislužila certifikat dermatološko preverjenega mazila! Certifikat Aromacert, ki ga boste opazili na embalaži, pa je dodatno zagotovilo o kakovosti tega naravnega mazila. Uporabniku jamči, da naravni izdelek dosega izjemno stroge aromaterapevtske standarde. Vse njegove sestavine so povsem naravne ter preverjenega porekla in niso v nobenem primeru preizkušene na živalih. Polega tega mazilo ne vsebuje niti parfumov, umetnih barvil, emulgatorjev ali konzervansov.


 

Naslednji prispevek

Pomembnost uživanja rib v nosečnosti

22 januarja, 2016 0