Saturday, June 22, 2024
10 maja, 2022

Stvari, ki bi jih moral naredil vaš partner, če želita zanositi

By 0 706 Views

Nekateri pari zanosijo lažje, drugi težje. Zagotovo je veliko odvisno od vajinih teles, nekaj pa lahko kljub temu pripomoreta z zdravimi navadami, kot je hrana, gibanje itd. Danes preberite, kaj bi moral narediti vsak moški, ki želi zanositi s svojo partnerko.


Masturbacija

Nekateri pari smotno mislijo, da se ej treba masturbacije v času načrtovanja nosečnosti izogibati. Pa ni tako. Telo je vajeno proizvajati toliko sperme, kot se je tudi “porabi”. Zato ne skrbite, sprostite se in se samozadovoljujte tako kot običajno.

Dieta

Ni vam treba prakticirati posebne diete, da bi zanosili. Raziskave so pokazale, da so za moške odlični vitamini E in C ter cink, saj spodbujajo proizvajanje sperme. Vključite jih torej v prehrano, najbolj priporočljivo je z živili, ne s prehranskimi dopolnili.

Zdravila

Pomembno je, da ste pozorni na to, katera zdravila jemljete v času, ko želita zanositi. Nekatera zdravila zmanjšujejo možnosti za zanositev oziroma slabo vplivajo na telo. Če le gre, se jih tisti čas vzdržite, sicer pa se posvetujte z zdravnikom. Če vas muči navaden glavobol, pa vam ni treba takoj vzeti tablete.

Vožnja s kolesom

Za nekaj časa se vzdržite vožnje s kolesom, saj med vožnjo pritiskate na koren penisa, kar zmanjšuje proizvajanje sperme.

Kategorija:   Moško zdravje